Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Šibeniku

Oduzeli joj mačke pa prijetila susjedima da će ih zapaliti

mačka
Željko Mršić/PIXSELL
26.08.2013.
u 19:51

Iako je oduzimanje životinja prošlo bez incidenata, vlasnica mačaka poslije se odlučila obračunati sa susjedima i trgovcima, a prijetila je da će ih zapaliti kanistrom benzina

Susjedska svađa u Šibeniku rezultirala je danas prijetnjama i policijskom intervencijom, a sve je počelo zbog zapuštenih kućnih ljubimaca jedne vlasnice.

Susjedi su zbog nesnosnog smrada pozvali veterinarsku inspekciju zbog zapuštenih mačaka, piše ŠibenikIN. Iako je oduzimanje životinja prošlo bez incidenata, vlasnica mačaka poslije se odlučila obračunati sa susjedima i trgovcima, a prijetila je da će ih zapaliti kanistrom benzina. Žena je nakon toga pobjegla, ali ju je policija ubrzo uhvatila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije