Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUROVA KAZNA ZA SUROVI ZLOČIN?

Odsijecanje glave zbog silovanja djece

zlostavljanje
arhiva VL
03.11.2009.
u 13:25

Osim što će biti kažnjen odsijecanjem glave, zbog počinjenog zločina zlostavljačevo tijelo bit će javno razapeto na drvetu. Zbog izrečene kazne u Saudijsku Arabiju pristižu brojne kritike na račun strogih mjera za počinitelje teških prijestupa.

Sud u Saudijskoj Arabiji potvrdio je smrtnu kaznu odsijecanjem glave 22-godišnjem muškarcu zbog silovanja petero djece od kojih je jedno, staro svega tri godine, nakon napada ostavio da umre u pustinji, javljaju agencije.

Osim što će biti kažnjen odsijecanjem glave, njegovo će tijelo zbog počinjenog zločina biti javno razapeto na drvetu.

Silovatelj i ubojica uhićen je početkom ove godine, a policiji je cijelo vrijeme u istrazi pomagao sedmogodišnji dječak kojega je muškarac također bio oteo u namjeri da ga seksualno zlostavlja, ali se na kraju predomislio i pustio ga na slobodu.

Zbog izrečene kazne u Saudijsku Arabiju pristižu brojne kritike na račun strogih mjera za počinitelje teških prijestupa. Inače ove je godine u toj zemlji, koja najmanju krađu kažnjava odsijecanjem ruke, ubijeno četrdeset osoba.

Silovatelj je otimao svoje žrtve ispred kuća ili škola, a zatim ih odvodio na nepoznate lokacije gdje ih je seksualno zlostavljao.

 

Ključne riječi

Komentara 20

UK
Ugo Kajvez
17:12 03.11.2009.

Bravo!! ..........

CA
CaptMikulaMali
20:23 03.11.2009.

Svak im čast! Dobro bi i nama došli ovakvi zakoni, pa da se za sva vremena rješimo takvih monstruma! Još jednom: \" BRAVO!\"

PU
pulari
14:24 03.11.2009.

E za ovo im svaka cast,tako i treba prava poruka za ostale manijake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije