Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDNOSTI I NEDOSTACI

Odrastanje uz digitalnu tehnologiju: Kako mobiteli i videoigre utječu na dječju psihu

01.09.2021.
u 17:08

Tehnologija u vidu mobitela, videoigara, društvenog komuniciranja mijenja način odrastanja djece, ali nisam za zabrane, ističe ugledni stručnjak

Komentara 18

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:19 01.09.2021.

Tocno sam primjetio da kad sam kceri kupio smartphone i kad je krenula u svijet igrica, facebooka, twittera, Tik Toka.... Da to strasno lose utjece na psihu, skolu, ponasanje.... To je zlo

SL
slavenZadravec
22:15 01.09.2021.

Kina to striktno ograničava ... upravo donijeli novi zakon. Ipak, ima puno praksi / ponašanja / tehnologija kojih korištenje je štetno za druge ljude - demokratska društva bi se trebala prvenstveno pozabaviti ograničavanjem takvih.

LA
lajh1985
17:21 01.09.2021.

Mobiteli i igrice su tu vec 20 godina tako da ovo nije nista novo. Samo sto se ljudi vise ne dopisuju na komp kao prije nego na telefon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije