Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Odmorite uz Večernji! Ove godine ljetujte prvi red do mora!

23. lipnja 2022. u 14:15 0 komentara 115 prikaza

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE

«Odmorite uz Večernji!»

Članak 1.

Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB 3281094, OIB 92276133102, priređuje nagradnu igru naziva «Odmorite uz Večernji!»

Članak 2.

Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list.

Članak 3.

Nagradna igra «Odmorite uz Večernji!» počinje 24. 6. 2022. kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Večernjeg lista biti objavljen nagradni kupon a traje do 28.6.2022.

Članak 4.

Fond nagrada u nagradnoj igri «Odmorite uz Večernji!» koja počinje 24. 6. 2022. i traje do 28.6.2022. ukupno iznosi 105.019,90 (PDV uključen), a nagrada je:

 • 1 X obiteljsku sobu za period 17.08.-24.08.2022, polupansion za dvije odrasle osobe i dvoje djece do 7 godina u hotelu Borovnik - ukupne vrijednosti 14.437 (PDV uključen)
 • 1 X sedmodnevno ljetovanje u jednom od Ilirija resort hotela u Biogradu, soba sa pogledom na more, balkon, polupansion za 2 osobe (+1 dijete) u hotelu ovisno o raspoloživosti – Ilirija, Kornati ili Adriatic - ukupne vrijednosti 13.065 kn (PDV uključen)
 • 1 X 3 noći u Imperial Park hotelu u periodu od 18.08. do 21.08.2022.  – ukupne vrijednosti 13.053,75 kn (PDV uključen)
 • 1x 2 noćenja s uslugom polupansiona u dvokrevetnoj comfort sobi u hotelu La Grisa – ukupne vrijednosti 11.014 kn (PDV uključen)

Paket uključuje:

     neograničeno korištenje unutarnjeg bazena

     neograničeno korištenje finske i turske saune

     Spa bag u sobi (ogrtači i wellness ručnici)

     rani check in & kasni check

 • 1x boravak u hotelu Miramare 5* u Crikvenici: 3 noćenja za 2 osobe u terminu 01.07. - 01.09.2022. po izboru gosta u superior dvokrevetni sobi na strani more uz uslugu polupansion, parking, korištenje wellnessa, finessa i sauna je uključeno u nagradu - ukupne vrijednosti 9.907 kn (uključen PDV)
 • 1x 7 noćenja u hotelu Zora u Primoštenu za 2 osobe u dvokrevetnoj premier sobi u terminu od 04.09 – 11.09.2022. u vrijednosti 9.772,40 kn (PDV uključen)
 • 1x 3 noćenja s polupansionom u dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more (za dvije osobe) u periodu od 01.09. do 30.09.2022. u hotelu TUI Blue Jadran Tučepi - ukupne vrijednosti 9.375 kn (PDV uključen)
 • 1x 5 noćenja za dvije osobe + dijete do 12 godina, gratis pomoćni ležaj, all inclusive i soba s pogledom na more u hotelu Hvar – ukupne vrijednosti 7.500kn (PDV uključen)
 • 1x  ljetovanje u hotelu Crikvenica 4* - ukupne vrijednosti 5.748,75  (PDV uključen)

Paket uključuje:

dvije noći u Deluxe suite sa balkonom i morskoj strani za dvije osobe

bogati buffet doručak za dvije osobe

bogata buffet večera za dvije osobe

1 x voćni pladanj za dvije osobe kao dobrodošlica

1 x smoothie  - zdravi i napitak po osobi na terasi hotela s pogledom na more

3 sata ekskluzivnog korištenja Spa centra za dvije osobe

privatno korištenje finske saune, turska kupelji, relax zone sa ležaljkama

besplatan najam nordic walking štapova – štapovi za hodanje i sport

besplatno korištenje sunčališta s pogledom na more i otoke

ranija prijava u sobu / kasnija odjava iz sobe prema raspoloživosti

parking

razdoblje korištenja je od 22.8. – 30.9.2022.

 • 1x noćenje u Hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima - ukupne vrijednosti 3.500 kn (PDV uključen)
 • 1x dva noćenja u apartmanu s 1 spavaćom sobo i balkonom, uključenim polupansionom, korištenje teretane, te besplatni parking za 2 osobe u hotelu Arancini Residence u Vodicama – ukupne vrijednosti 2.850 kn (PDV uključen)
 • 1x smještaj za četveročlanu obitelj osobe u apartmanu u Matilde Beach Resortu (pogled na more s doručkom u razdoblju od 10. rujna do 23. rujna.) - ukupne vrijednosti 2.535 kn (PDV uključen)
 • 1x 3 noćenja za 2 osobe s polupansionom u periodu 17.9.-6.11. 2020. u hotelu Manora Lošinj – ukupne vrijednosti 2.262 (PDV uključen)

Nagrade nije moguće zamijeniti za novac.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.

Od petka 24.6. 2022. do utorka 28.6. 2022. će u Večernjem listu biti objavljen po jedan nagradni kupon. U utorak 28.6.2022. će biti objavljen džoker kupon. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koji tijekom trajanja nagradne igre kupe Večernji list, izrežu četiri različita nagradna kupona. Kupone čitatelji - kupci trebaju ispuniti osobnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail nije obavezan) i poslati na adresu:

Večernji list d.o.o.

Za nagradnu igru – «Odmorite uz Večernji!»

p.p. 915

10001 Zagreb

Pošiljke s dva ispravno ispunjena kupona trebaju stići najkasnije do 8. 7. 2022. u 18h kako bi sudjelovale u izvlačenju.

Članak 6.

Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista 10. 7. 2022. u 14 sati. Izvući će se 12 dobitnik slučajnim odabirom, a dobitnici osvajaju po jednu od nagrada.  Tročlana komisija nadzire izvlačenje nagrada te o tijeku javnog izvlačenja vodi zapisnik. Svi nagradni kuponi podložni su provjeri. Redoslijed izvlačenja nagrada slijedit će redoslijed nagrada navedenih u članku 4.

Članak 7.

Dobitnici nagradne igre «Odmorite uz Večernji!» bit će objavljeni u Večernjem listu u roku od 14 dana od izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (ime, prezime, adresa i broj telefona). Navedeni podaci bit će upotrijebljeni za direktni marketing.

Članak 8.

Priređivač nagradne igre osigurava objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

Članak 9.

Dobitnici u nagradnoj igri, koji su ispunili uvjete utvrđene ovim pravilima, trebaju preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri.

Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnike koji nisu preuzeli nagradu, o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana.

Po isteku tog naknadnog roka ukoliko dobitnici nisu preuzeli nagradu gube pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Ukoliko su dobitnici navedene nagrade iz ove nagradne igre maloljetni na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 10.

Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitnicima.

Članak 11.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 12.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Članak 13.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 14.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena.

Članak 15.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Zagreb 15. lipnja 2022.

 

Večernji list d.o.o.

Dražen Novak

Direktor marketinga

KLASA: UP/I-460-02/22-01/288

URBROJ: 513-07-21-01-22-2

Zagreb, 23. lipanj 2022.   

 

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri «Odmorite uz Večernji!» koja se održava 24. lipnja 2022. do 28. lipnja 2022. davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu Večernji list d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na obradu navedenih osobnih podataka u vidu snimanja i streaminga na internet stranicama društva Večernji list d.o.o, u niže navedenu svrhu. Navedene će podatke trgovačko društvo Večernji list d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva Večernji list d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se tijekom perioda od 3 godine od dana zaprimanja Vaših podataka.

U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite Večernji list d.o.o. slanjem e-mail obavijesti na info@vecernji.net kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke.

Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti Večernji list d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na info@vecernji.net. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od Večernjeg lista d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na www.vecernji.hr

European Union leaders meet in Brussels
T. KRASNEC IZ Bruxellesa
Stvara se nova politička zajednica u Europi, što to znači za BiH? Sve je stalo u dva paragrafa
PROMO
Otkup zlata pomaže kućnom budžetu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.