Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković
Povratak na članak

Odluka HNS-a je jedna od mudrijih u povijesti, a vi ste gori od 'kavanskih revolucionara'

- Kolega Bernardić, ja jako volim zelje, jako volim Kraševu čokoladu. No, dok ste vi imali tu svoju kampanju, mi smo radili prave stvari i nismo se bavili jeftinim populizmom, rekao je premijer.

Komentari 96

ST
stefj
15:50 18.10.2017.

To je tak, kad nemaš što ili kada ne znaš kvalitetno prigovoriti, onda vičeš, etiketiraš, konfabuliraš, gledaš pravopis, izgovor, frizuru i sl. Oporba, prvenstveno Most i SDP nemaju blage veze s ničim i samo lupaju. Stvarno ispod svake razine, naročito za SDP... Pokazali su to već kada je došao Orešković, kada su cijeli dan kod predstavljanja vlade lupali o Ustašama, fašizmu, čak i o Masonima, da su bez velikog vođe ko kokoši bez glave... Most je takav, na populizmu temelji svoj program, nema tu argumenata niti inteligencije, no SDP je stvarno jako pao, nismo od Bere ili Marasa čuli ništa pametno već jako, jako dugo vremena... Od cijele oporbe, Mrak-Taritaš zna uputiti konkretne kritike s argumentima, Hrelja za svoj izrazito uski interesni krug, Lalovac je znao reći koju pametnu, dok su ostali oličenje političke gluposti i nesposobnosti... Ah da Beljak, da ga nema trebalo bi ga nacrtati. Uvijek izvan teme, uvijek bez ikakvog smisla, pokušava dosjetkama glumiti Milanovića. Na što je HSS spao...

VL
TA
tapiro1
15:49 18.10.2017.

Grmoja, Bernardić, Maras, Petrov, sve populisti luzerski. Živozidaši vjeruju u gluposti koje izgovaraju, kao i sobom zaluđeni Lovrinčević, dok npr. Grmoja, Petrov i Bernardić samo žele pod svaku cijenu srušiti vladu. Nakanili su oboriti najboljeg ministra, zaslužnog za mali oporovak zemlje u sadašnjem i prijašnjem mandatu. Grmoja je provincijski demagog kojega su prozreli i odbacili u rodnom gradiću, pa se sad obraća općoj publici tranzicijskih gubitnika koji ga osobno ne poznaju. Isti je i Bernardić, počeo kopirati živozidaše i most pa svašta lupeta- bitno neka padne Marić, dokine se fiskalna odgovornost, sruši tanka vladina koalicija i prirede novi izbori. Lekcije o tome kako je trebalo voditi tako veliku kompaniju, državu dijele kokošari iz oporbe koji nikad niti jedne kune nisu zaradili u privatnom biznisu,niti će ikada zaraditi jer nisu sposobni išta raditi osim kokodakati gluposti u ime sekte,hašišarske 'stranke' i Partije.

VL
BA
barbaizamerike
15:50 18.10.2017.

Sve mi mirise na zavjeru protiv Hrvatske od lopina koji su maznuli do sudaca koji ih ne osuduju od odvjetnika koji ih brane od politicara koji ih stite itd .Jedan strani analiticar mi nedavno kaze da su se u HR Jugonostalgicari maskirali i da je pomalo unistavaju i pljackaju da su se samo presvukli u domoljube ali da rade protiv nje od politike do sudstva i da su neki ukljucili i svoju djecu koja su stasala i ukljucuju se u sve to

VL
DU
Deleted user
16:06 18.10.2017.

tocno je plenki izgovorio ono sto sam maloprije pisao uz meni omiljen dodatak - nazvao kavanske lazne ljevicare pravom titulom - kavanski revolucionali

VL
DU
Deleted user
15:41 18.10.2017.

Dakle, mahalski revolucionari.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
16:25 18.10.2017.

Ovi mostovci nisu sposobni ni za prodaju kupusa:)

VL
Avatar tonci123
tonci123
17:08 18.10.2017.

Istina boli... ne slažem se s tobom Plenki...al ovaj put su im ga spustio momacki...ajd smo sad lupajte minus drugovi i beraci mandarina(mostovci)

VL
DR
droza
17:05 18.10.2017.

Bravo premijeru! Matematika je znanost koja ne poznaje instituciju laži, a izračuni kažu da Hrvatska ima suficit. Ponavljam suficit! Dakle, od samostalnosti na ovamo, to se nikada nije dogodilo. Osim toga, drugu godinu za redom Hrvatska smanjuje javni dug. Kao poduzetnik, apsolutno podržavam poteze ove Vlade jer benifite porezne reforme, moji uposlenici već sad osjećaju na zadebljanju svojih novčanika. Samo naprijed, smanjite nam namete, kako je bilo najavljeno i Hrvatska će ići naprijed. Slijep je svak tko misli da se stvari koje su gurane pod tepih četvrt stoljeća mogu riješiti u godini mandata. Stoga polako, i ponavljam, bravo za ovu Vladu i premijera Plenkovića!

VL
Avatar berija1
berija1
16:40 18.10.2017.

HNS barem ima strucnjake most Bulja , Grmoju, Petrova, strava.

VL
DU
Deleted user
17:02 18.10.2017.

Crveni Kmeri na antidepresivima. Preostaje samo kmečanje. Što su crveni jadniji, to je kmečanje glasnije.

VL
Avatar megatronman
megatronman
16:58 18.10.2017.

Kraševa čokolada je smeće. Zato jer u svojoj škrtosti KRAŠ kupuje najjeftiniji kakaovac. Usput: KRAŠ je jamac Agrokoru. KRAŠ zaslužuje DORH.

VL
Avatar berija1
berija1
16:43 18.10.2017.

Most je najgore sto se Hrvatskoj dogodilo.

VL
EN
englezac
17:00 18.10.2017.

Jedino"MOST" i Miro Bulj nisu sposobni da shvate koliko su nesposobni.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
16:29 18.10.2017.

Bernardic se tajno sastaje s opus deiom, dogovara strategiju s luzerima iz mosta.

VL
AN
androandro
20:17 18.10.2017.

Bla bla bla... Koji glupi izgovori. Od kada je ovaj problem, od kada onaj..... Gospodine Plenkovicu. Preuzeo si mjesto premiera. Svi ti problemi tvoji su. I MOL-INA, I Srbija i Slovenija i Bosna. Svi ti problemi su tvoji, a ne problemi vlada prije tebe. A to da volis cokoladu? Pa to se vidi.

VL
DU
Deleted user
17:44 18.10.2017.

Neizbježna Hrvatska tranzicija uspješno ide dalje... Svaka konstruktivna kritika,uloga i pojava u svoje vrijeme je potrebna!

VL
EU
EURUSD
18:09 18.10.2017.

Po komentarima vidim da Hrvatskoj nema spasa

VL
CI
cinbenik
19:12 18.10.2017.

Nenarodan i nebirani premijer politicke trgovine se sprda sa Hrvatima i Hrvatskom....Naravno da nisu problemi svi od ove vlade,alui nije ni Hrvatski rast od ove vlade------Najnepopularniji ikada ,a jako voli vladati,da je bar vojno sposoban,puno bi toga mogao razumjeti,no nije ,nego je branitelj iz Brisela,a sad to nikome nesmeta,satori su spakovani,na svetim misama nema niti pomena.......presednica podjela i raseljavanja Hrvata ,poziva Putina u posjet......

VL
DU
Deleted user
17:05 18.10.2017.

Živio Plenki!!!

VL
SP
spaner
20:50 18.10.2017.

samo jedan kometar izŠpičkovine riješio bi veći dio ove bahatosti ,ali bero nema kapacitet" maloga od kužine" pogledajmo gdje je Saucha danas

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.