Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misteriozni potez

Odložio kovčeg sa milijun dolara u kafiću u Sydneyu i odšetao

aktovka, direktor
Arhivska fotografija
22.11.2011.
u 23:02

Vlasnici su pomislili da je riječ o bombašu koji je za sobom ostavio smrtonosnu napravu pa su pozvali policiju

Nepoznati muškarac azijskog porijekla ostavio je u ponedjeljak ujutro kovčeg s milijun dolara u kafiću u predgrađu Sydneya te potom naručio kavu i odšetao, piše Sydney Morning Herald.

Vlasnici kafića Marco u Burnwoodu ostali su zatečeni kada su shvatili da je jedan od klijenata iza sebe ostavio zatvoreni kovčeg. Bio je to muškarac azijskog porijekla, tridesetih godina, koji je oko osam sati ujutro naručio kavu i ubrzo nestao. Nepoznati Azijac ponašao se nervozno dok je pričao sa drugim klijentima što je vlasnike navelo na pomisao da je riječ o bombašu koji je za sobom ostavio smrtonosnu napravu.

Ubrzo je pozvana australska policija koja je očistila područje te otvorila spornu aktovku koja je bila puna novčanica. Iako očevidci tvrde da se radi o sumi od ukupno milijun dolara, nadležni nisu potvrdili taj podatak.

Sumnja se da je ostavljeni novac povezan sa azijskim bandama koje aktivno djeluju u tom području, a policija je privela 49-godišnjeg muškaraca koji odgovara opisu počinitelja no još nije izvjesno da je riječ o istoj osobi.

Komentara 2

DU
Deleted user
22:16 28.11.2011.

Kovčeg na hrvatskom znači velika okovana škrinja ili lijes za mrtvace. VL, da niste možda htjeli reći kofer !

HR
hrabrica
22:57 24.11.2011.

Vjerovatno otkupnina za nekoga ili nesto :s

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije