Naslovnica Vijesti Hrvatska

Odgođena deložacija obitelji Asađanin iz Vukovara

– Mislim da je ovo prvi put da su se u nečemu složile sve političke stranke pa i udruge. Hvala i novinarima koji su sve to prenijeli jer bez njih ne bih uspio, istakao je Asađanin.
13. listopada 2014. u 14:05 2 komentara 522 prikaza
obitelj Asađanin
Foto: Branimir Bradarić

Deložacija vukovarske obitelji Asađanin, koja se trebala održati 17 listopada, je odgođena do daljnjega.

Potvrdio nam je to i Dragutin Asađanin napominjući da ne zna do kada je odgođena deložacija ali i da 17. listopada, na dan kada je trebala biti održana deložacija, započinje ponovljeni postupak pred sudom.

– To je još jedan dokaz kako kod nas funkcioniraju stvari. Po meni nije moguće da se za jedan te isti dan najavi deložacija i početak ponovljenoga sudskog postupka, rekao je Asađanin koji je zadovoljan odgodom deložacije ali ipak i dalje zabrinut što i kakvo će biti konačno rješenje. Dodaje i da je njegova obitelj bila prva koja se trebala deložirati iz stana u kojem živi te da će vjerojatno sada cijeli taj postupak stati. Poslije svega zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli da se deložacija odgodi te da njegova supruga, malodobna kćerka i on ostanu i dalje živjeti u stanu u kojem su već osam godina.  

– Mislim da je ovo prvi put da su se u nečemu složile sve političke stranke pa i udruge. Hvala i novinarima koji su sve to prenijeli jer bez njih ne bih uspio, istakao je Asađanin. 

>> Uz stotine praznih kuća, nas tjeraju van

Hrana
Mood food
Hrana za dobro raspoloženje: Doznajte što bi trebalo jesti da se osjećate sretnije

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar mrki1973
    mrki1973:

    Ma ispalio bi ja tebe iz Vukovara skroz do Bosne.Sramota Da Hrvatski Ratni Vojni Invalidi i Dragovoljci i dalje čekaju na stanove,a on dođe iz Bosne useli se Ilegalno i baš ga briga.Pa ajmo onda svi provaljivati u Državne stanove!Ja ... prikaži još! ga čekam Več 8 godina a i dalje sam podstanar.!Izgleda da je najbolje provaliti,pa zvati Živi zid!I ja imam malo dijete i suprugu poginulog Dragovoljca,a sam sam HRVI i Vukovarski branitelj pa i dalje čekam na stan!Sramota!

  • Avatar Jaguar_Paw
    Jaguar_Paw:

    A tko je najzaslužniji za odgodu deložacije???