Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do daljnjega
Povratak na članak

Odgođena deložacija obitelji Asađanin iz Vukovara

– Mislim da je ovo prvi put da su se u nečemu složile sve političke stranke pa i udruge. Hvala i novinarima koji su sve to prenijeli jer bez njih ne bih uspio, istakao je Asađanin.

Komentari 2

Avatar mrki1973
mrki1973
07:59 18.10.2014.

Ma ispalio bi ja tebe iz Vukovara skroz do Bosne.Sramota Da Hrvatski Ratni Vojni Invalidi i Dragovoljci i dalje čekaju na stanove,a on dođe iz Bosne useli se Ilegalno i baš ga briga.Pa ajmo onda svi provaljivati u Državne stanove!Ja ga čekam Več 8 godina a i dalje sam podstanar.!Izgleda da je najbolje provaliti,pa zvati Živi zid!I ja imam malo dijete i suprugu poginulog Dragovoljca,a sam sam HRVI i Vukovarski branitelj pa i dalje čekam na stan!Sramota!

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
15:19 13.10.2014.

A tko je najzaslužniji za odgodu deložacije???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.