Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Kutle
Povratak na članak

Odbjegli tajkun izvojevao još jednu pobjedu: Pravomoćno oslobođen za Tisak

Postupci M. Kutle ili su već obustavljeni ili klize u zastaru, a sad tužiteljstvo nije uspjelo dokazati ratno profiterstvo.

Komentari 47

AN
antiekstremist
09:44 08.09.2020.

Radio sam prije nešto više od 20-ak godina u firmi koju je Kutlina globus grupa spasila od stečaja i postavila je na noge. Nije u tim marifetlucima bilo samo "crnog sadržaja".

VL
Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
10:02 08.09.2020.

Tri su osnovna problema u Hrvatskoj: pravosuđe koje je takvo kakvo je, novinarstvo koje je podaničko a nikako istraživačko i niska razina kulture velike većine građana ove države.

VL
DI
Diesel
09:50 08.09.2020.

Gdje je Nadan Vidosevic, i on vam ide u zastaru? Kako ce tek biti kad krene igranka oko Ivice Todorica? Bolestan, nesvjestica, odgoda 1, odgoda 2,.....nepravomocna presuda, zalba na nepravomocnu presudu, zalaba se usvaja i slucaj se vraca na pocetak,....ponovni slucaj, proceduralna pogreska, odgoda 65,.....ponovno sudjenje, nepravomocna presuda, zalba na nepravomocnu presudu, bolestan, vrtoglavica, sinkopa, zalba vrhonom sudu, presuda, vrtoglavica, zalba ustavnom sudu, ustavni sud vraca na pocetak,......proslo 10 godina, zastara.

VL
TT
TTjac
10:02 08.09.2020.

Za nas nema napretka dok se ne pozatvaraju privatizacijski zločinci i teški ratni profiteri. Radi se o gnjidama najgore vrste, a oni su u temeljima ove države. Zato je ona trula, slaba, nefunkcionalna. Kuća na lošim temeljima, uvijek je loša kuća.

VL
KE
Kendra
10:38 08.09.2020.

Državnim institucijama vlada mafija. Nema drugog objašnjenja za ovakvu bahatu nesposobnost tužiteljstva.

VL
DU
Deleted user
10:13 08.09.2020.

I inda se netko čudi kako je povjerenje u pravosuđe i pravdu ne na nuli, nego duboko ispod nule. Ako ikada bude na nuli, to će već biti uspjeh, a Bošnjaković može tvrditi što god hoće.

VL
Avatar Illyricum40
Illyricum40
12:32 08.09.2020.

kutle je mali lopov. covik je malo ukra u odnosu na sugoslavene koji su pravi lopovi u prici. svi tajkuni su sugoslaveni. zampovac jusipovic, mesic koji je sudjelova u privatizaciji a iza kojih je toliko afera i kradja od djura djakovica do patrija i cekova (a on je jos i veleizdajnik ca je i gore po drzavne interese od steta nastale sitnijom pljackom, jer on je ipak sitni pljackas iako je veci od kutlea), drugovi todorici, horvatincici, valencici i ostali jugoslaveni i nj dica. u svakon slucaju svaku pljacku triba kaznjavati, ali ovdi se radi o tome da sugoslavenski compradori masonske internacionale koji su pocinili 95% kradja u ciloj prici optuzuju za kradje nacionalu zato ca su se neki nj clanovi predstavljali nacionalistima za vrime kradja. svatko s 2 neurona vidi propagandni rukopis u svemu tome. radi se o propagandi masonske internacionale koji ovakvin putevima i nacinima blate, ocrnjuju, omalovazavaju, izvrcu, kaljaju i klevecu nacionalno. svaki nacionalist nima problema s procesuiranjem profiterstva i kradja, ali tko to ima. pa imaju sugoslaveni jer su upravo masonski djelatnici iza svega toga. da nije takvi slucaj vec bi se svi nemasonci nacionalisti procesuirali. ka da je tesko ovdi ili u maloj jugoslaviji kakvi je protektorat bih procesuirati kutlea za necakod. sugoslavenski masonski compradorski vladaju i ovdi ka i u tome protektoratu. kad se triba nacionalno procesuirati vidite kako su zustri i radni, a internacionalno slave. nacionalno se blati a njigovo slavi.

VL
Avatar Illyricum40
Illyricum40
12:46 08.09.2020.

ajmo vidit di su bile najvece pljacke i u cijoj reziji su sporvedene i prezentira li se to ili ikad je u javnosti uopce? svi znamo za onu pljacku sugoslavena kad je drug Ivica dosa na vlast pocetkom milenija pa je "sanirao" banke i ostale krednitno-stedne institucije da bi ih zatim prodali svojin masonskim jatacima vanka za male solde u vrlo kratkon vrimenskom intervalu, kracem od 2 godine ako se dobro sicam. sanirano je u vridnosti od 87 mlrd hrk, a prodano za mislin oko 5 ili tako ca. uglavnom +10 milijardi E stete nacinjeno. u privatizaciji ka jednoj jednako tako velikoj pljacki, tko je bija okoristitelj u tome procesu? pa sugoslaveni. drugu todoricu su oprosteni svi dugovi prema drzavi a dobija je ako se ne varam industrijske potencijale za 1hrk. todor je dite istaknutog jugoslavena, masonskog sluzbenika compradorskog. ajmo vidit i druge i svudi cete istu pricu naci: jugoslavene koji su se pretvarali nacionalistima kakvi je slucaj druga mesica i krali. problem je s ovin ca su oni koji su proizvodne i ostale nacionalne potencijale u svoje privatno vlasnistvo preuzeli uzasno nesposobni, ali i to je manji problem u odnosu na samu ideju privatnog vlasnitva nacionalnih potencijala i resursa. sve se to triba nacionalizirati i vratiti u vlasnistvo onog kome pripada: Ilirskog naroda Croatskog. mi smo uvik bili za socijalizam. ali za nacionalni socijalizam. ne ovi komunisticki internacionalni. svaki narod je za svoje kolektivne interese, a ne za svoje iskoristavanje.

VL
DU
Deleted user
10:51 08.09.2020.

Nakon samo 25 godina? Nekako je brzo pala ta presuda.

VL
SV
sveznam1
10:43 08.09.2020.

nije nikad on javno rekao za koga je on to krao nije samo za sebe...to je tajna koju zajdno cuva oni s vrha

VL
Avatar Nilski konj
Nilski konj
09:50 08.09.2020.

Pipl mast trast as

VL
MS
MSP2
17:35 08.09.2020.

Ako su onoj gospođi koja je osuđivana dodjeljene naše mirovine na upravljanje onda je Kutli najmanji doseg ministar gospodarstva

VL
FA
fajlpz
15:02 08.09.2020.

Pa dobro ovo sve u komentarima znamo i šta činimo da se to promjeni?Ništa.Zato šuti i trpi

VL
CH
chupakabra
11:00 08.09.2020.

ovo tužiteljstvo, ne znam, ili sudstvo je malo čudno kada se Kutli ne može dokazati ratno profiterstvo. pa lik je imao 100+ firmi, iz samog konteksta ga se može osuditi. Jao onome tko vjeruje u naše pravosuđe

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
20:17 08.09.2020.

Cak i da su sudci nepristrani i pravedni, nista ne mogu ucitniti ak je Drzavno odvjetnistvo nesposobno i nije u stanju prikupit dokaze i na temelju njih sastavit suvislu i realnu optuznicu.

VL
JU
jumbo2110
10:48 08.09.2020.

E sad ce ovi corona teoreticari zavjere nac i u ovom zavjeru kako je sve namjesteno da se oslobodi , kako nema dokaza , kako je politika umjesana u pravosudje ili kako razvlace zbog zastare.

VL
TM
trade_mark
10:22 08.09.2020.

koja smo mi jadna, nesposobna država. i onda se čudimo zašto nam je tako loše? pitajte kultu jel mu loše!

VL
IG
igorl
10:01 08.09.2020.

Meni ta pravomovna - krivomocna priroda presude nije nikako jasna. Ako si osudjen - kriv si. Prije toga nisi kriv. Ovo sto imamo je ko na placu. Jedan sud veli "kriv je, al ne skroz" a onda drugi sud veli "mozda je kriv" a onda treci sud veli "nije kriv". A svi su potrosili vrijeme i resurse gradjana koji to placaju posto ocito na kraju nitko nije za nista kriv...

VL
DU
Deleted user
10:31 08.09.2020.

Negdje sam davno procitao da je covjek vlasnik preko 400 firmi koje je stekao dok je Otac Domovine vladao cvrstom rukom..............I tako sam jednom to spomenuo i onda sam dobio odgovor da s tim HDZ i Otac Domovine nemaju nista,,,,vecc da je Ante Markovic kriv...........

VL
WA
Waldemar36
10:48 08.09.2020.

A sto reci...ovdje si u novinama ako gladan provalis u trgovinu,ako ne platis HTV pretplatu,onda si u novinama i strasno pravosudje imas na ledjima,sreca sto ne izlaze podaci koliko jos drzava placa odstete tim uglednim kriminalcima za nanosenje dusevne boli...za nas je zakljucak jasan dok se ne bude pojavi neki nas Putin do tada ce ovi ratni profiteri i lopovi raditi sto hoce i smijati se cijeloj drzavi...svoje veliko hrvatstvo dobro je naplatio ,kao i zemljak mu po robiji Mamic...SRAMOTA!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.