Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE OČEKIVALA

Odbijena joj kartica u trgovini, a onda ju je nepoznata osoba dovela do suza: 'Bila sam izvan sebe'

FILE PHOTO: A shopping cart is pictured in a Tesco supermarket, amid the coronavirus disease (COVID-19) outbreak in Petaling Jaya
LIM HUEY TENG/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.12.2020.
u 16:55

Gospođa se odmaknula u stranu kako bi pokušala riješiti problem, a za to vrijeme ljubazna mlada djevojka koja je stajala iza nje u redu je platila njezin račun od oko 578 kuna

Majka čija je bankovna kartica odbijena na blagajni supermarketa sjela je i zaplakala nakon što je nepoznata djevojka platila njezin predbožićni šoping.

Dogodilo se to prošloga četvrtka u Liverpoolu kada je 46-godišnja Paula Fletcher obavljala posljednju kupovinu uoči praznika, ali pojavio se problem s PIN-om i nije mogla platiti iako je imala novac na računu. Gospođa Fletcher odmaknula se u stranu kako bi pokušala riješiti problem, a za to vrijeme ljubazna mlada djevojka koja je stajala iza nje u redu je platila njezin račun od 69 funti (oko 578 kuna).

- Otišla sam dolje kako bi odblokirala karticu, ali kada sam se vratila račun je bio plaćen - kazala je gospođa Fletcher za Liverpool Echo.

- Bila sam izvan sebe. Sjela sam i zaplakala - dodala je.

Blagajnica joj je rekla da misli da je djelo povezano s novom popularnom akcijom "12 dana božićne dobrote", u kojoj ljudi rade dobre stvari za strance uoči 25. prosinca, prenosi Daily Mail.

Gospođa je objavila priču na Facebooku u nadi da će pronaći "dobru Samarijanku" kako bi joj se zahvalila.

- Ne znam tko si, ali ne mogu ti se dovoljno zahvaliti - poručila je.

Ključne riječi

Komentara 17

PE
PetrusManus
23:12 23.12.2020.

Britanija, jel to onaj izolirani otok di su svi u banani

5S
505.scrtom
23:24 23.12.2020.

a to da kod nas uvedu ha koliko imamo dobrih

Avatar Tombstone
Tombstone
23:32 23.12.2020.

A tko tu sad laze? Neki dan pisete o potpunom lockdown-u na otoku a sad ovo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije