Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer Plenković
Povratak na članak

'Odbacujem monstruozne, predizborne teze da štitimo kriminal u Agrokoru'

Ja sam siguran da vape Dalmatinci da im prvi čovjek bude Miro Bulj. Probude se ujutro i žele baš da im župan bude Miro Buljan. U svakom momentu kad sam ja dolje zovu me rođaci i kažu daj molim te samo da Bulj bude župan, rekao je Plenković.

Komentari 58

Avatar juricamesko
juricamesko
14:28 06.05.2017.

tko o cemu prostitutka o postenju.tako i danas u vasem listu Bozo Petrov navodi kako Hdz stiti kriminal u Agrokoru a da zato nije ponudio niti jedan konkretan dokaz.Bozo umorni smo od vase demagogije.izgubili ste sad se posvetite lokalnim tema da ne izgubite i lokalne izbore jer ce vam onda narod biti za to kriv.

VL
SO
Somelier
14:58 06.05.2017.

Čude me neki komentari. Konačno smo dobili naj boljega i najuspješnijega premijera ali mora ga se oblatiti. Ministar financija također najuspješniji ali ga treba otjerati, a zašto zna valjda samo baba Vanga. Tko je samo malo upućen taj zna da je Agrokor pred 3 godine imao 15 milijardi kuna gubitaka. Sjetite se barem tko je tada bio na vlasti i sjetimo se da već godinu i pol MOST drži represivni aparat, policiju i sudstvo a nisu vidjeli šta se zbiva u Agrokoru dok rusi nisu poćeli potraživati dug nazad. Da bi oprali sebe MOST-ovci navalili na ministra financija koji je smanjio vanjski dug i povečao BDP. Takovima u Metkoviću i Dalmaciji klikču a uništavaju Hrvatsku.

VL
DE
derin
14:31 06.05.2017.

Cijena novih izbora nije 120 milijuna kuna, vec na to treba dodati 5 milijardi kuna, jer cemo izgubiti tri mjeseca, i kad bi nova vlada stigla dočekao bi je račun izgubljene arbitraže od 5 milijardi kuna, bolje da ova tri mjeseca probamo smisliti kako da vratimo Inu, da milijarde platimo za Inu, a ne za izgubljenu arbitražu.

VL
IV
ivaiva0
15:03 06.05.2017.

HDZ nije štitio interese Agrokora, već je stao u obranu hrvatskih interesa. Zar želite Srbe i Ruse na čelu kompanije?

VL
IV
ivaivanic1
15:14 06.05.2017.

hdz je zapravo zastitio građane a ne agrokor no dobro, vodite se jadnim argumentima koje vam serviraju protiv ove vlade a sve u cilju nestabilnosti hrvatske..

VL
DE
derin
14:22 06.05.2017.

Plenkovicu, puna potpora, Hrvatska u najtežim trenucima nakon rata: kriza Agrokora(ruski utjecaj), arbitraža sa Slovenijom, INA MOL treba rijesiti hitno prije nego nam stigne račun od pet milijardi kuna, presuda šestorki najesen, položaj Hrvata u bih.. Sto radi SDP!? Konstanto radi političke krize, a most za par poena na lokalnim političke drame. Trebamo se narednih deset mjeseci svi uhvatiti za jedan štap, jer ovo su preozbiljna vremena i ostaviti se isprazne demagogije i populizma.

VL
TR
Trisestrice
21:14 06.05.2017.

Do lokalnih izbora, HDZ treba agresivno promovirati tezu da Mostovci lazu, i da sve ovo sto se je dogodilo proslih nekoliko dana je rezultat Mostovog plana kako bi bolje prosli na lokalnim izborima. I to je jedina istina koju cee svi ljudi i sa malo pameti shvatiti. Na primjer, ako HDZ stiti Todorica, zasto je onda Most podrzao takozvani Lex Agrokor? Dakle Most je bio spreman zrtvovati Vladu koja ima dobre rezultate samo da bi dobio koji postotak vise na lokalnim izborima. Vrlo neodgovorno od Mostovca. I onda trube da se oni bore za obicnog Hrvata...da da...

VL
IB
iva.begovic
17:22 06.05.2017.

Todorićevi unuci, uskoro živjeti će i kupati se na Bahamima i Havajima, a vaši će otplaćivati njegove dugove i grijati klupe u derutnim učionicama.

VL
IB
iva.begovic
17:25 06.05.2017.

Čovjek koji je mogao biti toliko drzak pa nasljednicima Kulmer oteti dvorac, ishoditi za njega građevinsku dozvolu kao da je hotel, što nikada nije bio, e taj i takav Todorić, ne nikako ne bi mogao činiti krimanalne financijeske prevare. Nije taj tip, jelte? I tvrditi da jeste - monstruozno je, tako zbori naša dika od premijera.

VL
Avatar dobry
dobry
22:31 06.05.2017.

"Kazao je i kako odbacuje monstruozne, predizborne kalkulantske i nedopustive teze da Vlada ili HDZ štiti kriminal u Agrokoru ..." Karaplenkoviću, stajući u zaštitu Marića i stopirajući istrage MUP-a unutar Agrokora, sve je jasno. Time si i osobno stao u zaštitu jedne neviđene pljačke države i naroda od strane pojedinaca iz "odabranih" 200, skupa sa svojim koalicionim partnerom Pupovcem, bez kog si politički mrtvac. A mislio sam da je konačno došla prava osoba na čelo Vlade i iskreno, navijao sam za tebe...i još kad vidim da je Šeks tvoj mozak....Pametnomu dovoljno.

VL
SI
siskic
22:17 06.05.2017.

štitite i te kako, i sve ste tome podredili

VL
KE
kenedy
15:56 06.05.2017.

mos ti odbacivat sta hoces...samo budale ce ti vjerovati...ko i sauchi...al, budala, doduse, kod nas nikada nije manjkalo...

VL
CI
cinbenik
16:27 06.05.2017.

Diktator,misli da je zabavan kada razvlaci kad prica,a ne premijer...Posljedice tek slijede.a platice je svi Hrvati,mada anemicar nema podrzku svih Hrvata.

VL
Avatar dragovoljac.hr
dragovoljac.hr
14:27 06.05.2017.

Dok sam ja ratovao za Hrvatsku njega je mama lekarka poslala iz Hrvatske a sada svima nama soli pamet.

VL
LU
Lujo123
14:26 06.05.2017.

'Odbacujem monstruozne, predizborne teze da štitimo kriminal u Agrokoru' ---------------------------------------------------------- Možeš ti odbacivati koliko hoćeš, ali znaš onu narodnu: "Ako laže koza ne laže rog!" I malom djetetu je jasno da štitite kriminal i to ne samo u Agrokoru!!!!

VL
DU
Deleted user
15:02 06.05.2017.

Kada je u pitanju sam Premijer gotovo mogu biti siguran da on svjesno ne stiti kriminal u Agrokoru, ali nesvjesno sigurno. Za mjesec ili dva pocinju infektivna zarista da se povezuju.

VL
SA
sargu123
14:28 06.05.2017.

Teze nisu monstruozne već istinite samo Plenković to ne želi priznati jer je preko Marića i sam umočen u kriminal.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
15:11 06.05.2017.

ma mozes ti plenkovicu odbacivat sto hoces, to ne mijenja cinjenicu da stitite kriminal u agrokoru jer ste u njega i sami umoceni...

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
14:37 06.05.2017.

Baš me Plenković iznenadio ...ja iskreno očekivao da kao pošteni vjernik ispovijedi grijehe i prizna da podržava kriminalce!Vidi se da nema više ni poštenih vjernika!

VL
EK
ekstralik
14:26 06.05.2017.

Vi i jeste kriminal u agrokoru i oko njega

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.