Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Od svinjske gripe obolio i ravnatelj Opće bolnice Varaždin

doktor
Marko Jurinec/PIXSELL
25.11.2009.
u 15:58

Stožer je donio i nove protuepidemijske mjere, pa tako za Opću bolnicu Varaždin vrijedi zabrana posjeta bolesnicima na svim odjelima.

I ravnatelj Opće bolnice Varaždin dr. Dubravko Tršinski obolio je od nove gripe, pa ga je na čelu Županijskog stožera zdravstva zamijenila dr. Sanja Zember, specijalistica infektologije u Općoj bolnici Varaždin, priopćeno je iz Varaždinske županije.

Stožer je donio i nove protuepidemijske mjere, pa tako za Opću bolnicu Varaždin vrijedi zabrana posjeta bolesnicima na svim odjelima. Iz operativnog programa izostavljaju se odabrani operativni zahvati, a prijami na nekirurške odjele svode se na hitna stanja definirana putem hitnih prijamnih ambulanta.

Za ostale bolnice na području Varaždinske županije na snazi je zabrana posjeta bolesnicima na svim odjelima.

Komentara 3

Avatar miletiml
miletiml
16:42 25.11.2009.

ma tebe ce milinovic izljecit ne sekiraj se

SO
Somelier
17:20 25.11.2009.

Bili smo među prvima gdje se je\" pojavila\" svinjska gripa i ministar je tvrdio da se to liječi čajem. Sada kada slušam da je 11 mrtvih od te gripe,to je više nego u čitavoj Europi. Dr. Tršinskom \"Tršu\" želim brzo ozdravljenje.Dobar je on čovijek.

OB
-obrisani-
18:17 25.11.2009.

Ima cjepiva, nema brige! Cjepiva ima dovoljno za zatvorenike, a za čuvare zatvora, političare i vlasnike farmaceutske industrije - nema! Ako znate Engleski, iz ovog intervjua bivše Finske Ministrice za zdravlje, bit će vam sve jasno! http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM Otvorite na Večernjemjem blog K. Mišaka, vrlo je dobar i informativan. Ovo, sa \"Svinjskom gripom\" je medijska histerija za račun farmaceutske industrije, a smanjit će se do nekle i populacija na Zemlji planeti ... !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije