Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezaustavljiva inflacija

Od srijede nas očekuju nova poskupljenja, ali neki artikli mogli bi i pojeftiniti

28.02.2023.
u 06:38

Od sutra poskupljuju higijenske potrepštine i kozmetika stranih multinacionalnih kompanija, domaće tvrtke još čekaju i očekuju nove poteze Vlade

Komentara 20

Avatar vila velebita
vila velebita
07:46 28.02.2023.

Neko vrijeme će biti lako jer imamo sušenog špeka i kobasa.... Poslije ćemo morati u Sloveniju i Mađarsku...

Avatar Zbregov2
Zbregov2
08:02 28.02.2023.

a iduća 2 tjedna su ključna 🤡🤡🤡

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
11:07 28.02.2023.

Pa zar nisu poskupjeli već unaprijed i to x3. Tek sada su proizvođači počeli dizati cijene zbog nerealnih poskupljenja.Mešetari rade kaos na tržištu i to smišljeno mimo zakona ponude i potražnje, objavljivanjem u medijima nove razloge za poskupljenja dok suu skladišta puna neprodane robe a proizvođači pod nepovoljnim ugovorima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije