Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U ZAJEČARU

Očuh iz Srbije kojeg se sumnja da je usmrtio djevojčicu (2): 'Samo sam je malo tukao'

Beograd: Darko Šarić koji je uhićen u velikoj međunarodnoj akciji doveden je na Specijalni sud
Antonio Ahel/ATAImages
22.02.2023.
u 15:53

Zbog sumnji u obiteljsko nasilje sa smrtnom posljedicom, kao i zanemarivanje djeteta uhićeni su majka i očuh djevojčice te im je određen istražni zatvor u trajanju od 48 sati

Cijela Srbija trenutno je u šoku nakon objavljene vijesti da je u Zaječaru, gradu nedaleko od granice s Bugarskom, u bolnici od teških ozljeda preminula dvogodišnja djevojčica. Zbog sumnji u obiteljsko nasilje sa smrtnom posljedicom, kao i zanemarivanje djeteta uhićeni su majka i očuh djevojčice te im je određen istražni zatvor u trajanju od 48 sati. Kurir neslužbeno doznaje kako je scena uhićenja para bila strašna.

 - Prilikom uhićenja majka djevojčice je jezivo plakala dok je očuh šutio. Više puta ga je policija pitala: ''Zašto si to učinio?''. On je tek nakon duže šutnje tiho rekao: ''Plakala je. Živciralo me uvijek kad plače, nisam je puno tukao'' - ispričao je neslužbeno izvor Kurira.

Također se iz nepotvrđenih izvora doznaje kako je majka duže vrijeme znala da očuh tuče i zlostavlja djevojčicu, no nije reagirala na na to, kao što ga nije ni prijavila nikada. 

Liječnici su na pogled djevojčice vidjeli da se radi o teškim ozljedama. Navodno su pokušali reanimirati djevojčicu te pripremiti sanitetsko vozilo kojim bi se dijete hitno prebacilo do Niša, no dotad je već bilo prekasno.

>> VIDEO Sretan kraj tragedije. Otkrivena sudbina bebe spašene iz ruševina

Komentara 4

TO
ToromanovićKrešimir
09:32 23.02.2023.

Koji lik. Zivciralo ga sto place pa jke tuce, misleci da ce manje plakati ili da nece uopce. Sta je mislo, da place zato jer ne dobija batine pa ce prestati ako je istuce. Za njega je smrtna kazna a za majku dugogodisnja robija.

RO
RogaBabaroga
17:44 22.02.2023.

smrtna kazna za oboje idealno radi

Avatar Moodleen
Moodleen
17:27 22.02.2023.

Nije samo strava u zaje(b)čaru, strava je i u ovoj trofaznoj hartiji, pa to su njihovi zemljaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije