Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGAŽENO DIJETE

Očevici nesreće u Lici u kojoj je sudjelovao Šemper: 'Čuli smo vrisku i da je čovjek pobjegao'

Kalovac: Daliboru Šemperu, koji je pijan automobilom udario dijete, određen istražni zatvor
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
1/3
31.07.2022.
u 18:35

Karlovačko Općinsko državno odvjetništvo tereti 45-godišnjeg vozača da je zbog stanja u kojem nije bio sposoban sudjelovati u prometu skrenuo na suprotni dio kolnika, a zatim i izvan kolnika gdje je prednjim dijelom vozila naletio na 10-godišnje dijete koje je zadobilo višestruke teške ozljede.

Predstojnik ureda potpredsjednice Vlade Dalibor Šemper (45) skrivio je prometnu nesreću u Štikadi kod Gračaca.

Karlovačko Općinsko državno odvjetništvo tereti 45-godišnjeg vozača da je zbog stanja u kojem nije bio sposoban sudjelovati u prometu skrenuo na suprotni dio kolnika, a zatim i izvan kolnika gdje je prednjim dijelom vozila naletio na 10-godišnje dijete koje je zadobilo višestruke teške ozljede. Nakon što je naletio na dijete, pokušao je pobjeći s mjesta nesreće, ali u tome su ga spriječila četvorica Sinjanina koji su primijetili da se automobil čudno kreće.

"Čuo sam jedan veliki prasak samo i on je pobjegao i drugi čovjek je naišao s autom, hvala mu što ga je presretao i zaustavio i još je u njega udario svojim vozilom", ispričao je Milan za Dnevnik Nove TV.

"Čuli smo vrisku i da je čovik pobjegao. Jako, dosta se čulo", kazala Sidonija novinarka.

Dječak je izvan životne opasnosti. Slomljeni su mu ruka i noga, a prijelomi operirani.

VIDEO: Otac dječaka kojeg je Šemper udario autom: Slomljene su mu noge i ruka, djeca su vrištala

Identitet potvrdila potpredsjednica Vlade

Policija je u subotu izvijestila da je uhitila vozača koji je dan ranije pobjegao s mjesta nesreće u kojoj je teško ozlijedio dijete, a potpredsjednica Vlade Anja Šimpraga potvrdila je da je uhićena osoba predstojnik njezina ureda. Potpredsjednica Vlade kaže da nadležna tijela vode postupak dalje i utvrđuju sve okolnosti, a ona će pokrenuti njegovo razrješenje s dužnosti predstojnika ureda.

"Čim smo saznali te informacije, kontaktirali smo dječakovu obitelj kako bismo izrazili žaljenje jer za ovaj nedopustiv čin nema nikakvog opravdanja. Najbitnije je u ovom trenutku da je dječakovo stanje stabilno i želimo mu brz oporavak. Zahvaljujem zdravstvenim djelatnicima u KBC-u Zagreb koji vode brigu o stanju dječaka", rekla je u subotu SDSS-ova potpredsjednica Vlade Šimpraga.

VIDEO: Pijan autom naletio na dijete, teško ga ozlijedio pa pokušao pobjeći

Komentara 2

DE
dedač
21:50 31.07.2022.

čuvaj bože Hrvatsku od ovakvih podpredsednika i njihovih sluga

ZA
zaboravi
23:35 31.07.2022.

Boze mili sto uvijek nemocnu djecu povrijede. Ovaj vozac zasluzuje dugo godisnju zatvorsku kaznu, nije njemu prvi put da pijan vozi i da misli "ne moze meni niko nista" . Drago dijete zelim sve najbolje tebi i tvojoj obitelji i sto brzi oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije