Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz korduna

Pupovac: Ovo je bio veliki šok za Šimpragu, odmah je zvala roditelje dječaka

Zagreb: Konferencija za medije Samostalne demokratske srpske stranke
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/3
31.07.2022.
u 14:09

“Ne, on nema nikakve veze s SNV-om i srpskom zajednicom. Dugo radi u Vladi i dugo je na pozicijama kao iznimno profesionalan čovjek”, tvrdi Pupovac.

Anja Šimpraga, SDSS-ova potpredsjednica Vlade, jučer je potvrdila da je predstojnik njezinog ureda Dalibor Šemper pijan udario dijete kod Gračaca, a slučaj je danas za N1 komentirao i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.

“Čuo sam se s njom, to je za nju bio veliki šok. Odmah je nazvala obitelj čije dijete je stradalo u toj nesreći i najavila da će njezin šef kabineta biti razriješen dužnosti, a okolnosti će se još utvrđivati”, rekao je Pupovac u Sjeničaku na Kordunu, gdje je došao povodom posvećenja srpskog pravoslavnog hrama.

Također je pojasnio da Šemper nije prije imao veze sa SNV-om.

“Ne, on nema nikakve veze s SNV-om i srpskom zajednicom. Dugo radi u Vladi i dugo je na pozicijama kao iznimno profesionalan čovjek”, tvrdi Pupovac.

VIDEO: Otac dječaka kojeg je Šemper udario autom: Slomljene su mu noge i ruka, djeca su vrištala

Komentara 46

Avatar Drol
Drol
14:23 31.07.2022.

Neprikladan, da ne kažem degutantan, mi je ovaj Pupovčev pokušaj relativizacije.

AV
avangero
14:21 31.07.2022.

Ja sam isto tako bio šokiran kad sam kao dijete doživio bombardiranje i tenkive ulivama Petrinje, i kad sam s roditelja morao pobjeći u Zagreb da spasimo živu glavu,

Avatar Zavratnica
Zavratnica
14:46 31.07.2022.

HDZ je Šimpragu, stavio na mjesto podpredsjednice Vlade RH, što može biti šokantnije od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije