Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak s godišnjeg

Kolona pred naplatom Lučko je već 4 km, između Posedarja i Maslenice usporeno

Gužve na Lučkom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.08.2015.
u 15:03

Zbog prometne nezgode na 139. km autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani u smjeru Lipovca promet protječe jednim voznim trakom, priopćili su iz HAK-a.

Pojačan je promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A4 Zagreb-Goričan, A6 Rijeka-Zagreb i A7 Križišće-Šmrika, na Jadranskoj magistrali, u blizini turističkih središta na obali, na Istarskom ipsilonu, na Krku i Krčkome mostu gdje su mogući i zastoji, te na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, javlja HAK.

Kolone su:

na autocesti A1 između čvorova Posedarje i Maslenica u smjeru Zagreba kolona je u pokretu, pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 4 km,
na autocesti A6 Rijeka-Zagreb pred naplatom Kikovica u smjeru Rijeke kolona je 300 do 400 m.

Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zabrana za teretna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona danas je do 23 sata na važnijim državnim cestama na obali. Zabrane nema na autocestama te državnoj cesti DC1.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi, zbog privremene regulacije prometa, moguće su poteškoće, pa vozačima savjetujemo da voze opreznije.

Do 14. rujna za teretna vozila iznad 7,5 tona zbog radova je zatvorena državna cesta DC1 od Ličkog Petrovog Sela do Prijeboja. Obilazak je Ličko Petrovo Selo - Grabovac - Karlovac - Duga Resa - Žuta Lokva - Otočac – Borje i obrnuto.

Zbog radova u tunelu Sveti Ilija na D76 isti će biti zatvoren za sav promet i to u dva noćna termina 25/26.08. i 26/27.08.2015. godine od 22,00 do 6,00 sati. Obilazak: smjer Zagreb - Dubrovnik: D39 (od čvora Šestanovac do križanja s D08), D08 (od križanja s D39 do Makarske); smjer Dubrovnik - Zagreb: D512 (od čvora Ravča do križanja s D08), D08 (od križanja s D512 do Makarske). 

Komentara 2

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
11:09 23.08.2015.

Daj uvedite više te vinjete i prestanite s maltretiranjima vozača, i stranih i nas domaćih. Pogledajte kako je Mađarska to napravila i tako to napravite. A što se tiče krokodilskih suza za djelatnike na naplatnim kučicama dobro se zna kako se moglo na to radno mjesto doći. Osobno znam osobe koje su uzele lijepe otpremnine od države, a nakon mjesec dana su zaposlene u HACu. Dajte novinari provjerite koliko se takvih uhljeba preko politike prešaltalo samo da uzmu debele otpremnine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije