Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog krima
Povratak na članak

EU uvodi sankcije Rusiji i olakšice Ukrajini!

Krimski parlament prihvatio deklaraciju neovisnosti. Janukovič: Još sam živ!

Komentari 33

Avatar tigarbbb
tigarbbb
11:13 11.03.2014.

admine : srbinu ne briši ispravne komentare

VL
ME
merdevina
11:01 11.03.2014.

Pa njega u ukrajini jedva čekaju!

VL
Avatar jure23
jure23
11:54 11.03.2014.

sve mi je ovo odnekud poznato..

VL
ZD
zdepar
09:08 11.03.2014.

pa dobro se oporavio od nedavnog srčanog udara !!!!!!!!!!

VL
ST
strsica
11:10 11.03.2014.

Jadni ljudi pored svih tih "predsjednika" ...ne zna se koji je vise ukrao. A narod gladuje, i bilo kaja varijanta da se desi a obicni narod ce biti sve isto. Jad i bijeda.

VL
KI
Kissinger
11:22 11.03.2014.

novinari ga proglasiše mrtvim,novinari ga proglasiše lopovom isto kao onu plavušu.ak je to istina ,svu lovu koju posjeduju u zapadnim bankama lako je vrnuti ukrajinskom narodu!!

VL
SF
Sv Franjo
17:42 11.03.2014.

Sankcije uvesti Rusiji jer je čisto zlo!Vidim da talibani podržavaju Rusere i sva zla svijeta.Sankcije če uništiti zlu rusku mašineriju i cjeli njihov zli sutav i baciti zločince na koljena.

VL
SE
selbivoje
10:58 11.03.2014.

samo da rata ne bude ti si predsjednik koji zivi i radi sada u rusiju

VL
SE
selbivoje
11:08 11.03.2014.

jesi predsjednik ali ne mozes,da vladas vise kao prije ukrajinom ! to je kazao i tvoj putjin,predsjednik tvoj,ti sada zivis u rusiju,oporavljas se i trebati njega,stobom ce bratska rusija dobro postupati,a ne kao sa onim kosovarima koji su trazili istoto kao ti,a dobili samo ponudu za sibir !

VL
SE
selbivoje
11:28 11.03.2014.

pravi predsjednik, zivi u rusiji, ugostili ga rusi,kao sto bi i one kosovare,koji su trazili da zive u rusiji, a putin im ponudio sibir !

VL
GI
goran.ivancic.35
15:40 11.03.2014.

Zasto si bjezao?Zaton nisi ostao?

VL
ME
merdevina
09:31 11.03.2014.

On je isto "legalist"?

VL
ZA
zagrebHR
14:46 11.03.2014.

referendum nije zakonit jer po ukrajinskom ustavu o teritoriju se može odlučit samo na nacionalnom referendumu ali ovo referendumsko pitanje je u razini onih referenduma iz SAO Krajine, Putin sad ide istom taktikom kao i Osetijom i Abhazijom, tamo smo jedino vidjeli rusku vojsku u akciji otkad je Putin na vlasti ali to nije nikakvo mjerilo jer je to bila akcija organizirana da se u tim minjaturnim samoproglašenim državicama Putinu opipa puls a ne treba Putina proglašavat velikim vojskovođom zato jer je potisnuo 20 km nekoliko tisuća gruzijskih vojnika iz Južne Osetija a u Abhaziji Gruzijci nisu ni pokušali vratit teritorij jer ih nije bilo dovoljno protiv lokalnih separatista, to je bio pokušaj da se s Iraka i Afganistana malo skrene pozornost na Kavkaz

VL
ZA
zagrebHR
13:48 11.03.2014.

ovo je lakrdija od referenduma, referendumsko pitanje je "jeste li da Krim bude nezavisna država ili da se priključi Rusiji", hahaha, tako da nebi netko slučajno bio za Ukrajinu, ali ovo je sve posljedica situacije jer su R&R napravili tako da se udari Putina na najosjetljivije mjesto, već 15 godina NATO izvodi vojne akcije po svijetu Srbija, Afganistan, Irak, Libija i žrtvuje svoje vojnike na terenu a što su u tom vremenu Rusi i Kinezi izveli, Rusi samo nekoliko dana čarki oko Gruzije a Kinezi ništa jer se ne usuđuju udarit na Taivan i Japan, ova sad situacija je noćna mora za antiglobaliste jer su zatrovani odnosi Rusa i Ukrajinaca, ako Putin misli cijepat dijelove Ukrajine mirnim načinom to mu neće proći i zato su postavljeni oni koji su ga izazvali i koji će mu se suprotstavit, sve je to dio scenarija

VL
ZA
zagrebHR
15:46 11.03.2014.

superhik, znam da ti se ne sviđa ova situacija u kojoj su protiv tvojih idola Rusa okrenuli Ukrajince ali to je sve taktika R&R da se peridočno otvaraju krize, Assad je trebao pasti nakon onog događaja s kemijskim oružjem kad su ga trebali zračnim napadima oslabit i onda bi ga pobunjenici uništili, tu je Obama išao kupovat vrijeme nekakvim sporazumom oko kemijskog oružja dao Assadu šansu da se konsolidira, onda je bila ona kriza oko Irana kad je Izrael prijetio ali onda je opet Obama kupio vrijeme nekakavim kompromisom i daljnjim pregovorima, vidilo se da Obama gubi kredibilitet i zato je napravljen scenarij da se udari ne na Assada i Rouhania iza kojih stoji Putin nego na samog Putina za vrijeme OI i to usred Europe, R&R uvijek mogu pronaći one koji će za njih nešto obavit a Kinezi gledaju svoja posla, imaju oni neraščišćene odnose s Taivanom i Japanom ali znaju da je ipak Amerika vojni šef i na dalekom istoku tako da Kinezi plivaju svoje ekonomskim načinom bez da radikaliziraju

VL
JN
Justice.No.1.
12:43 11.03.2014.

Pod hitno aktivirati NATO i poslati u Ukrajinu kao protutezu zbog dolaska "mocnih" cetnika iz srbije da uspostave zakonitu agresiju i okupaciju jer imaju iskustva iz ne tako davne povijesti! :D

VL
Avatar superhik74
superhik74
13:55 11.03.2014.

Krim je tek prvi korak u raspadu Ukrajine na jugo-istocnu rusku i sjevero-zapadnu NATO bazu. Za jedno 10 godina cemo vidjeti koja je bolje prosla.

VL
Avatar Ross_Komersant
Ross_Komersant
14:46 11.03.2014.

Neće biti američke baze na tlu cele UKR.... Granica širenja natoa na istoku je Ukrajina .Rusija to neće dozvoliti , NIKADA po bilo koju cenu. Nema te ekonomije i novca koja će isplivati na površinu ispred bezbednosti jedne velesile kakvaakva je Rusija. A što se tiče sankcija...njih će biti na početku samo , vrlo simbolično... i bezazleno...a ako neko pokuša uvoditi ozbiljnioje sankcione mere, Rusi i tu vladaju jer će njihove sankcije uvedene zapadu , upravo po taj zapad biti još i teže ili u istom rangu...zavisno kako koji nivo i kako koji segment se nađe na obostranom udaru.. Rusima baze u UKR ne trebaju jer je UKR opkoljena ruskim bazama u Rusiji i Belorusiji , a od sada i na Krimu ...a i pola UKR je njihova ruska i proruska teritorija tj Maloruska . Nato baza može biti samo u Poljskoj, Slovačkoj ... gde i sada postoje..

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
12:22 11.03.2014.

Počelo komadanje plijena između dva predatora.No više me impresionira SAD i silna želja da pruže nadu Ukrajini u obliku dužničkog ropstva.I razumijem sve koji se sprdaju kad se Ameri pozivaju na međunarodno pravo,Oni su ga toliko puta prekršili i izigralili da to licmjerje prelazi svaku granicu.

VL
Avatar Dolar=0
Dolar=0
14:33 11.03.2014.

superhik74 Rus će imati bazu na svojoj teritoriji. Dok Amer je uljez na tuđoj teritoriji

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.