Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Miro Cerar - Obrće pilu naopako i optužuje Hrvatsku za špijunažu

Miro Cerar
Foto: Nel Pavletić/ PIXSELL
1/2
26.07.2015.
u 18:42

Hrvatska vlada morat će podsjetiti premijera Cerara na odredbu Bečke konvencije o međunarodnim ugovorima

Kad se otkrilo da europska dežela njeguje balkanske navike, profesor ustavnog prava i slovenski premijer sjetio se samo povikati: Kakve to špijunske metode koristi Hrvatska?!

Čak je i obrnuo pilu naopako pa kaže kako Hrvatska pokušava utjecati na presudu!

Cerar tvrdi da ništa nije znao, a nije ga zabrinulo ni kad je još u ožujku njegov ministar vanjskih poslova sam izletio s tvrdnjom da će arbitri presuditi u korist Slovenije.

Iz toga bi Cerar mogao izvući za njega logičan zaključak da ni Erjavec, koji je pokušao i oblatiti Večernji list, ništa nije znao.

Hrvatska vlada morat će podsjetiti premijera Cerara na odredbu Bečke konvencije o međunarodnim ugovorima, koju je spomenuo europarlamentarac Andrej Plenković, prema kojoj “bitna povreda dvostranog ugovora od jedne stranke ovlašćuje drugu stranku da se pozove na povredu kao na uzrok prestanka ugovora.”

>>Slovenski mediji: ‘Hrvati sve zakuhali da miniraju arbitražu’

>>Vučić: Nadam se da ćemo granicu riješiti u dobroj vjeri sa Zagrebom

Komentara 148

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:50 26.07.2015.

Prave se veliki Europljani, a nema većih balkanaca od njih, kultura življenja im se svodi opljačkaj susjede preko Ljubljanske banke i uz to mu uzmi teritorij ..

TE
teoodd
18:55 26.07.2015.

To mu ga dodje kao kad kriminalac optuzi policiju da ga prati...

HR
hromcan
18:50 26.07.2015.

Slovnci su uvjiek bil da oslobodi bože.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije