Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠARENGRADSKA ADA

Vučić: Nadam se da ćemo granicu riješiti u dobroj vjeri sa Zagrebom

Aleksandar Vučić
Foto: HINA/POOL/Lana Slivar Dominic/PIXSELL
24.07.2015.
u 20:38

Vučić smatra da bi pitanje granica Hrvatska sa svim susjedima trebala rješavati na jednak način

Ponovno aktiviranje priče o granici u Piranskom zaljevu premijer Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je za otvaranje pitanja Šarengradske ade, jedne od točaka graničnog spora Hrvatske i Srbije.

– Nadam se da ćemo biti u stanju sa Zagrebom to riješiti u dobroj vjeri kao dobri susjedi. Mislim da će za to biti dobre volje i u Zagrebu i u Beogradu. Ako ne, nadam se da ćemo imati snage zajednički dogovoriti arbitražu – poručio je Vučić u razgovoru za B92.

Vučić smatra da bi pitanje granica Hrvatska sa svim susjedima trebala rješavati na jednak način.

>> Nad kosturima u podrumu Vučić bi o budućnosti

>> Hladna agresija Srbije prema Hrvatskoj u punom je jeku

Komentara 22

NA
navijeke
20:57 24.07.2015.

Nema problema. Haaški sud meritoran je za sporove vezane uz kopnenu granicu, besplatan je i sudi striktno se držeći međunarodnog prava.

OS
osica
22:05 24.07.2015.

Svi susjedni političari "znaju što bi Hrvatska trebala", baš čudno. Imate Vučiću i kakvu glazbenu želju, eto da i to ispunimo ?

IV
Ivanveliki
22:45 24.07.2015.

ovakvi sporovi se rjesavaju na međunarodnom sudu. nikakva arbitraža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije