Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat u suđenju

Amanda Knox ubila je studenticu tijekom svađe oko novca

Amanda Knox
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
30.04.2014.
u 10:28

Iako je tužiteljstvo isprva tvrdilo da su troje optuženih i ubijena u nadrogiranom stanju imali seks učetvero, promijenili su mišljenje i tvrde da je Kercher ubijena nakon žestoke svađe s Knox oko novca.

Talijanski suci koji su Amandu Knox i njezina bivšeg dečka Raffaelea Sollecitoa ponovno proglasili krivima za ubojstvo studentice Meredith Kercher objavili su obrazloženje svoje presude. Knox je osuđena na 28,5 godina zatvora, a Sollecito na 25 godina, javlja BBC.

Suci sada tvrde da su Knox i Sollecito ubili Kercher nakon žestoke svađe. Tvrde da je na tijelu ubijene studentice pronađeno više ubodnih rana te da vjeruju da su je i Knox i Sollecito napali noževima, dok ju je Rudy Guede silovao i držao tijekom napada.

Smrtonosni udarac kuhinjskim nožem zadala je upravo Amanda Knox, tvrde suci. Iako je tužiteljstvo isprva tvrdilo da su troje optuženih i ubijena u nadrogiranom stanju imali seks učetvero, promijenili su mišljenje i tvrde da je Kercher ubijena nakon žestoke svađe s Knox oko novca.

Slučaj će sada ići na najviši talijanski sud, a potvrdi li se osuđujuća presuda, trebao bi biti pokrenut postupak izručenja Amande Knox Italiji, iako se ne očekuje da će do njega i doći. Knox je trenutno u SAD-u, a ona i njezin bivši dečko izjasnili su se da nisu krivi za ubojstvo.

Podsjetimo, britanska studentica Meredith Kercher ubijena je u vili koju su vlasnici iznajmljivali stranim studentima koji su pohađali sveučilište u talijanskom gradu Perugiji 2007. godine. Za njezino ubojstvo prethodno je osuđen i Rudy Guede, koji odslužuje zatvorsku kaznu od 16 godina zatvora.

>>Amanda Knox: Presuda me pogodila kao vlak

>>Amanda Knox i njezin dečko ponovno osuđeni za ubojstvo!

Komentara 3

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
15:45 30.04.2014.

sve su to samo fantazije..nema čistih i točnih dokaza

Avatar poklon1234
poklon1234
17:57 30.04.2014.

kako to da su amerikanci učesnici u svim zverstvima današnjice?! ili sam ja paranoik...

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
18:42 30.04.2014.

Ovo stvorenje i dalje paradira? Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije