Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Obranu Slobodana Miloševića u Haagu financirao je Sadam Husein

Govoreći o financiranju Miloševićeve obrane, Halil je rekla da je Husein smatrao da je kršenje suvereniteta država počelo u bivšoj Jugoslaviji te da svi događaji koji su potom uslijedili po svim kontinentima to i dokazuju
30. ožujka 2012. u 00:05 37 komentara 5 prikaza
\'THE HAGUE, NETHERLANDS - JULY 5:  Former Yugoslav President
Foto: AFP/PIXSELL

Obranu pred Haaškim sudom bivšeg predsjednika Jugoslavije Slobodana Miloševića financijski je pomagao Sadam Husein, izjavila je za Glas Rusije bivša Sadamova odvjetnica Bušra Halil.

– Cijeli je proces zahtijevao velike troškove. Odvjetničke usluge bile su skupe i Husein, osjećajući što će se dogoditi, odlučio je podržati svrgnutog predsjednika Jugoslavije – rekla je Halil pitajući treba li objasniti što je motiviralo Sadama Huseina i je li ubijeni irački diktator predvidio situaciju koja se danas događa u arapskim zemljama kao i situaciju s geopolitičkom doktrinom u svijetu.

Govoreći o financiranju Miloševićeve obrane, Halil je rekla da je Husein smatrao da je kršenje suvereniteta država počelo u bivšoj Jugoslaviji te da svi događaji koji su potom uslijedili po svim kontinentima to i dokazuju.

vraćamo sat
Noćas počinje zimsko računanje vremena: Evo što se još mijenja
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • Deleted user:

    Mesic\'s friend. It\'s all clear.

  • pemec:

    Kršenje suvereniteta Slovenije, Hrvatske i BiH započeo je Slobodan Miloševič u bivšoj Jugoslaviji, ako to Sadamu nije bilo jasno onda je stvarno bio totalana budala

  • Riznica:

    Finansirao ubojicu muslimana .. Nije ni cudo sto je zavrsio u rupu, kao pacova su ga izvadili !\"....