Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Obračun u kafiću: Posvađali se pa mu zabio komad stakla u glavu

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
30.11.2021.
u 12:40

Dva sata kasnije, počinitelj je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, za koje je zapriječena kazna zatvora do pet godina.

Zbog pokušaja ubojstva 28-godišnjaka u sukobu u jednom lokalu na području PU osječko-baranjske, uhićen je 42-godišnjak. Incident se zbio u ponedjeljak oko 21 sat.

- Prvo se zbio verbalni, pa fizički sukob tijekom kojega je 42-godišnjak odlomljeni komad staklene boce zabio u desnu stranu glave 28-godišnjaka. Zbog ozljede glave, 28-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje je zadržan na daljnjem liječenju - izvijestila je PU.

Dva sata kasnije, počinitelj je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, za koje je zapriječena kazna zatvora do pet godina. 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
13:11 30.11.2021.

Oce to nesto u zadnje vrijeme ....onaj dole dobio noz u glavu kako on kaze iz cista mira na narodnoj muzici,onaj kao zbog skorine pjesme, a ovaj ako nista kaze da se posvadao pa dobio komad stakla u glavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije