Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirani svjedoci zvali hitnu i policiju

Užas na željezničkoj postaji u Njemačkoj: Odvukao ga do tračnica te gurnuo pred vlak

Njemačka policija nakon pokolja u Hanau
REUTERS
29.11.2021.
u 13:57

Vlak je 37-godišnjaku, srećom, zahvatio samo nogu, odnosno prešao mu je preko noge. Muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede ali je izvan životne opasnosti

Užasne scene dogodile su se u nedjelju u poslijepodnevnim satima na željezničkoj postaji „Stachus“ u Münchenu. Oko 16 sati na peronu su se sukobila dvojica muškaraca migrantskog podrijetla (37 i 41). Prema policijskom priopćenju, 41-godišnji Egipćanin je 37-godišnjaka uhvatio rukama oko vrata i odvukao ga do tračnica kuda je trebao proći vlak na liniji S8 u pravcu zračne luke.

Čekao je da vlak naiđe, a onda je punom snagom gurnuo 37-godišnja pred nadolazeći vlak. Vlak je 37-godišnjaku, srećom, zahvatio samo nogu, odnosno prešao mu je preko noge. Muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede ali je izvan životne opasnosti, piše Fenix magazin.

Šokirani svjedoci na peronu pozvali su hitnu pomoć, promet S-Bahnom je na neko vrijeme bio obustavljen. Policajci su uspjeli uhititi 41-godišnjaka koji je prilikom uhićenja pružao otpor. Odveden je u policijsku stanicu, a potom u sjedište policije. Glasnogovornik policije Benjamin Castro je za Bild rekao kako policija istražuje pokušaj ubojstva. Navodno su se osumnjičeni i žrtva poznavali. Uzrok spora još uvijek nije jasan. Policija nije navela koje je nacionalnosti žrtva.

Ključne riječi

Komentara 5

ŠE
Šemso
14:59 29.11.2021.

Priča se da mu ovaj donio sendvič a bila mu unutra salama debelo narezana, oće to u kauflandu tako je i kod nas.

BF
bf23
15:24 29.11.2021.

a što ćeš kada u Egiptu bjesni rat,pa je jadan izbjegao u najbližu zemlju Egiptu-njemačku,željan rada i poštovanja zakona

PV
prcko.vita
16:42 29.11.2021.

Bez da čitam članak, takvi su Njemci kao ljudi, loši, prljavi zli, jel tako? Nadam se da će milijuni došljaka iz istočnog bloka svijeta obogatiti i umiriti taj zli Njemački mentalitet. Jel tako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije