Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKONSTRUKCIJA VLADE
Povratak na članak

Obračun s korupcijom HDZ-u vratio tradicionalne birače

Rekonstrukcija Vlade, nakon pritiska javnosti koja je zahtijevala ostavke četvero ministara, premijeru Plenkoviću je, makar nakratko, omogućila mir na čelu Vlade i stranke

Komentari 68

BO
Bojance
12:16 26.08.2019.

Bero dobio 18% na EU izborima pa umislio da je budući premijer. Rast HDZ-a ništa ne čudi, još će i povećati razliku nad SDP-om...

VL
MO
Morany
12:19 26.08.2019.

plenki nema ozbiljnu alternativu na hrv politickoj sceni, sdp ide s recikliranim luzerom milanovicem na predsjednicke izbore sto samo govori o njihovom kadrovskom deficitu, plenki je preko noci izbacio par novih imena u vladu i pogodio

VL
JA
jackiechan3
12:13 26.08.2019.

Plenkovićev idealan tajming, ubacio u petu brzinu godinu dana prije izbora, ekonomske brojke mu idu u prilog, sezona je ipak u plusu, još ako bude rasta plaća u javnom sektoru miran je za novi mandat...

VL
TE
tegovdizac
12:17 26.08.2019.

nakon raspada dvojca hasanbegovic-esih, dio desnice se vratio HDZ-u jer je to jedina alternativa da sljedece 4 godine ne gledamo duo Milanovic-Bernardic na vlasti

VL
MK
MKGRA
14:56 26.08.2019.

Puhovski ti si uteg ovoj državi već godinama

VL
SI
silvano
12:58 26.08.2019.

hdz je stožerna zadruga napredne misli. opozicija je u panici, s razlogom.

VL
LL
LUDI LJUDI
13:37 26.08.2019.

Svi tradicionalni HDZ-ovi birači, koji nisu dobro upućeni u odnose inutar HDZ-a, zatim svi dobronamjerni članovi i simpatizeri, očekuju obračun sa korupcijom, na način da u zatvorima završe kapitalci, koji su dio sudstva iskoristili i podredili zbog zaštite vlastitog kriminala, a prečesto , da bi bilo slučajno. računaju i uživaju institut dvojnog državljanstva. Hrvatska ima velikih problema zbog umreženosti sustava i stanja u kojem caruje političko kriminalno podzemlje. Obračun s korupcijom nisu parole i medijski natpisi o akcijama dorha, uskoka, pnuskoka i drugih tijela ako ona ne daju rezultata. Ako je cijena reda u Zagrebu, pa onda i u ovoj zemlji, raskid koalicije sa strankama nereda, nerada i lažne solidarnosti, izvanredni izbori ... i to je bolje nego ovo besprizorno omalovažavanje svih i svakoga zdravog razuma. Objektivno i velika koalicija je bolja od ovog velikog nereda, proizvedenog upravo od tih protivnika velike koalicije.... i lijevih i desnih. Protiv velike koalicije su, uglavnom a/svi ratni profiteri b/svi uhljebi c/svi zarobljeni prošlošću i krajnje lijevi i desni. Premijeru, vrijeme je da skupiš hrabrosti i povučeš poteze koji su bili i očekivani od svih razumnih ljudi ...ili će te pojesti, ovi koji su i najzaslužniji za proizvodnju podjela i nereda u društvu.

VL
Avatar Stjepan .
Stjepan .
12:40 26.08.2019.

Spas za našu napačenu domovinu je lustracija, a sve drugo je utopija.

VL
Avatar Feral
Feral
15:01 26.08.2019.

Prvo korupciju moraju iskorijeniti među svojim koalicionim partnerima

VL
DU
Deleted user
13:28 26.08.2019.

kad sam pročitao naslov očekivao sam dodatak promo ili news bar..

VL
LI
Lisnjak
13:36 26.08.2019.

trazi se stranka koja ce pokradeno blago povratit u drzavnu kesu . ...zamislite samo kako reagira stranac kad mu kazes da ova mala drzavica ima negdje izmedju sto pedeset i dvjesto stranaka. trazio je da mu kazem malo tocniji broj.j. odgovorio sam da me tocan podatak ne zanima jer se bavim zanatstvom gdje imam pune ruke posla...sto reci pametnijima od sebe?...to da se nova neuredjena drzavica doima kao neka stvar na ulici dok pada kisa... posljednji je cas da vlada udari po dzepu hohstaplera ili bogatasa gdje bi izgubila 20% glasaca a dobila 40%. sve drugo su prazne price. razne stranke sa poliranim i odabranim nazivima nestale bi u najkracem roku.

VL
Avatar antimaterija
antimaterija
13:00 26.08.2019.

Nakon što su uništili i opljačkali gotovo sve što se ikada moglo uništiti i opljačkati oni su se sjetili boriti protiv korupcije i to selektivno tek protiv pojedinaca koji su pali u nemilost stranke i sve to uoči izbora, paa zar stvarno misle da smo svi toliko neinteligentni - nažalost veliki dio naroda jest! HDZ i obračun s korupcijom ne idu u istu rečenicu, ti su pojmovi toliko oprečni kao što su oprečni prostitutka i časna sestra. Ali u stranci očito drže da smo se svi rodili u kupleraju i da ne vidimo razliku između prostitutke i časne sestre! HDZ je stranka koja nema ni najmanju mogućnost iskupljenja, pročišćenja, reforme, bilo kakve katarze!

VL
JU
Jugonostalgičar
14:07 26.08.2019.

Obračun sa korupcijom? Nemojte me nasmijavati! HDZ je od osnutka mafijaška organizacija kojoj je jedini cilj bio, pod krinkom borbe za neovisnu Hrvatsku, pljačka upravo te Hrvatske. Komu to više nije jasno, taj je slijep kod očiju ili i sam član te zločinačke udruge.

VL
RP
rpzagreb
15:16 26.08.2019.

Onako zdušno braniti onakve ministre bilo je nakaradno slušati i gledati. Hdz i bandić samo koriste najbolje i najprimitivnije sredstvo a to je manipulacija ljudima koji nisu sposobni ili ne žele samostalno razmišljati. Kao u plemenskoj zajednici, jedan misli zaa sve i odlučuje o svemu. Nestali su kriteriji morala, poštenja i odgovornosti jer su zamijenjeni tkz domoljubljem, rvatstvom i desnicom na srcu. Od toga mogu živjeti samo oni i njihova kasta dok se svi drugi se moraju snalaziti.

VL
PO
porezni.obveznik
17:18 26.08.2019.

Volim kad Vecernji prebacivanje ministara u Sabor gdje imaju dodatni imunitet naziva "obracunom s korupcijom"

VL
KA
kanal3
12:55 26.08.2019.

evo kako se bori protiv korupcije, upravo je izašla vijest da je brat nove ministrice poljoprivrede postao pomoćnik ravnatelja HZMO-a a prije toga 15 godina bio policajac, znači nova ministrica nije izdržala ni par dana a da ne počne sa lopovlucima i uhljebljivanje, kao što sam rekao hdz sinonim korupcije...

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
16:49 26.08.2019.

Nakon što si zabranio referendume Plenkoviću možeš samo sanjati pobjedu! Arape koje si doveo u Sisak ti nećemo zaboraviti.

VL
Avatar Ronin
Ronin
14:32 26.08.2019.

Obračun sa korupcijom??? "Rekonstrukcija Vlade, nakon pritiska javnosti koja je zahtijevala ostavke četvero ministara, ...." Naglasak na pritisak javnosti. Ništa se oni nisu obračunali. Zločinačka organizacija se samo presložila.

VL
DO
Donald
12:51 26.08.2019.

"CRNI LABUD" na djelu. ha ha ha

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:32 26.08.2019.

Obračunao se samo sa onima koji nisi htjeli dijeliti plijen...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.