Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokaz postojanja?

Jesu li ovo fotografije mitskog čudovišta? 'Prvo sam mislila da je tuljan ili vidra...'

Foto: renmusb1 / Twitter
1/3
01.09.2023.
u 10:55

Fotografkinja Chie Kelly (51) izjavila je kako je 2018. godine snimila fotografije čudovišta iz Loch Nessa, ali ju je strah ismijavanja. Postojanje čudovišta iz jezera Loch Ness nikad nije dokazano, ali nove fotografije smatraju se "najuzbudljivijim ikada".

Priče o čudovištu Nessie postoje stoljećima, a nadahnle su brojne filmove, emisije i knjige. Upraviteljica hotela Aldie Mackay je 1933. godine rekla da je u jezeru vidjela stvorenje nalik kitu. Taj je hotel danas dom Centru Loch Ness, koji pruža informacije i organizira obilaske jezera.

Fotografkinja Chie Kelly (51) izjavila je kako je 2018. godine snimila fotografije čudovišta iz Loch Nessa, ali ju je strah ismijavanja. Postojanje čudovišta iz jezera Loch Ness nikad nije dokazano, ali Steve Felthamistraživač koji već 32 godine rješava ovaj misterij, nove fotografije smatra "najuzbudljivijim ikada". 

"Prvo sam pomislila da je riječ o vidri ili tuljanu, ali nismo vidjeli glavu i nije se poslije digla na površinu. Pravila je čudne pokrete na površini. Nismo čuli nikakav zvuk. Bilo je tih čudnih oblika ispod površine. Voda je bila tamna pa se nikakve boje nisu mogle razaznati", rekla je, piše Dailyrecord. 

POVEZANI ČLANCI:

Chie kaže kako je svjedočila stvorenju koje se kreće "ujednačenom brzinom", ali  nije mu vidjela glavu ili vrat. Njene fotografije  šire se društvenim mrežama, a prikazuju životinju nalik na zmiju s tijelom na površini jezera. Sa svojim fotografijama odlučila je izaći u javnost nakon velike potrage za mitskim čudovištem prošlog vikenda.

>> VIDEO Nesvakidašnji kupac: Zmija gmizala po policama u trgovini u Šibeniku

Komentara 1

JO
JOZO
21:11 01.09.2023.

Pa zar se sa današnjom tehnologijom ne može posnimati to jezero npr. iz satelita ili sonderima koje imaju i ribari i riješiti tu misteriju konačno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije