Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogođeni potresom

Objavljen popis: Tko sve neće morati plaćati struju i HRT pristojbu

Dan nakon potresa u Petrinji i okolnim selima
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/4
20.01.2021.
u 13:07

Troškove električne energije neće plaćati od početka siječnja do kraja ožujka, a pristojbu HRT-u od siječnja do ožujka

Sva kućanstva u četiri grada i 10 općina u Sisačko-moslavačkoj županiji te dvije općine u Zagrebačkoj županiji oslobođena su plaćanje struje HEP-u te pristojbe HRT-u. Troškove neće morati plaćati niti jedno kućanstvo, bez obzira na stupanj štete koju im je nanio potres.

U Sisačko- moslavačkoj županije plaćanja se oslobađaju gradovi Petrinja, Glina, Sisak, Hrvatska Kostajnica te općine Lekenik, Sunja, Donji Kukuruzari, Majur, Dvor, Topusko, Gvozd, Jasenovac, Hrvatska Dubica i Martinska Ves. U Zagrebačkoj županiji troškove neće plaćati stanovnici općina Pokupsko te Kravarsko.

Video: Vatrogasci objavili snimku skidanja tornja sisačke katedrale iz zraka

Troškove električne energije neće plaćati od početka siječnja do kraja ožujka, a pristojbu HRT-u od siječnja do ožujka.  Odluke o oslobađanju plaćanja temelje se na Zaključku Vlade od 18. siječnja. 

Ključne riječi

Komentara 10

SO
Sobrudolf
14:38 20.01.2021.

Ja ne placam HTV harac, a nisam iz pogodjenog podrucja, prezirao bih samog sebe da takvo sto placam.

DU
Deleted user
13:17 20.01.2021.

A gospođa s troje djece u Čućerju u kontenneru će plaćati?

Avatar Warded
Warded
13:42 20.01.2021.

Pristojbu za HTV ne bi trebao plaćati nitko! Pa nek Danijelu Trbović, Stankovića, provladine dnevnike, Otvoreno i ostalo ljevičarsko smeće plaća marketing tj. tržište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije