Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
španjolska policija

Objavili fotku kosti Jurišića od kojeg su 'Zemunci' napravili gulaš

kosti,zemunci
Foto: Španjolska policija
1/3
04.01.2013.
u 16:29

O stravičnom ubojstvu pred španjolskim sudom ranije je svjedočio Miloš Simović koji je opisao kako je Bojović pretukao Jurišića te poslije njegovo tijelo izrezao na komade i potom od njih skuhao gulaš

Španjolska policija objavila je fotografiju kostiju Milana Jurišića kojeg su ''Zemunci'' Sretko Kalinić i Luka Bojović brutalno ubili te potom od njegovih ostataka skuhali gulaš.

O stravičnom ubojstvu pred španjolskim sudom ranije je svjedočio Miloš Simović koji je, podsjeća Blic, opisao kako je Bojović pretukao Jurišića te poslije njegovo tijelo izrezao na komade i potom od njih skuhao gulaš.

– Kazali su mi da su od Jurinih ostataka skuhali gulaš. Oderali su mu kožu s lica, zajedno sa kosom. Željeli su samljeti njegovo meso, no stroj se pokvario pa su morali kupiti drugi – posvjedočio je Simović.

– Jurišić je otišao u kupaonicu, a kad je iz nje izašao, Bojović je nasrnuo na njega i četiri ili pet puta udario ga čekićem po glavi. Krvi je bilo posvuda, prskala je i po zidovima. Tijelo je stavljeno u deku i odneseno u kuhinju. Bojović ga je ostavio u hladnjaku. Bila su već 23 sata pa nije želio raditi buku i narušavati kućni red – potvrdio je Sretko Kalinić.

Sljedećeg dana Kalinić je kupio stroj za mljevenje mesa. Vladimir Milisavljević ponudio se da mu pomogne, no stroj se ubrzo zaglavio jer je Jurišić u tijelu imao metak. Morali su kupiti novi aparat da bi dovršili posao.

>>"Zemunci" skuhali bivšeg kolegu, pa njime nahranili Vladu Budalu

 

Komentara 8

OB
-obrisani-
18:39 04.01.2013.

sačuvaj me bože hrvatske kulture i srpske kuhinje

DE
dejure
16:55 04.01.2013.

Neka cijeli svijet vidi kakvi su to barbari, a takvi su i svi četnički banditi, koji su slična zvjerstva sigurno radili i sa mnogim svojim žetvama u nedavnoj agresiji - tko zna, nije li slična mesarska sudbina zadesila stotine ilii tisuće "nestalih" nesrba

OB
-obrisani-
19:15 04.01.2013.

jesu ali kuvani je naš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije