Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstruozno

"Zemunci" skuhali bivšeg kolegu, pa njime nahranili Vladu Budalu

'24.08.2010., Opcinski sud, Ilica 207, Zagreb - Sretko Kalinic (36), zvan Zver, doveden je iz zatvora u Remetincu u 9.30 sati na Opcinski kazneni sud u Zagrebu uz ne tako jake mjere osiguranja kako bi
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/3
23.03.2012.
u 08:39

Kalinić i Simović, navodi se, ubili su Jurišića udarcem čekićem u glavu nakon čega su ga razrezali pilom za drva

Španjolska policija pronašla je u madridskoj rijeci Manzanares raskomadane ostatke tijela bivšeg pripadnika tzv. zemunskog klana Milana Jurišića Jureta, objavili su španjolski mediji, a prenosi srbijanski press.

Prema pismu koje je policija pronašla u stanu Luke Bojovića nakon uhićenja vidljivo je kako su "Zemunci" Sretko Kalinić i Miloš Simović po nalogu samog Bojovića ubili svog bivšeg kolegu Jurišića, i to nakon što su se Jurišić i Bojović posvađali oko jedne ženske osobe.

Ono što je monstruozno u cijelom slučaju jest način ubojstva, a koji je detaljno opisan u pronađenom pismu. Kalinić i Simović su, navodi se, ubili Jurišića udarcem čekićem u glavu nakon čega su ga razrezali pilom za drva. Poslije toga odlučili su ga samljeti u mašini za meso, ali im se ona zaglavila, pa su preostale dijelove tijela skuhali u gulašu.

Pozvali su potom na ručak svog prijatelja Vladimira Milisavljevića zvanog Vlada Budala, koji se najeo gulaša ne znajući što jede.

Policija je osim dijelova tijela u rijeci pronašla i ručku stroja za meso, a nakon obavljene DNK-a analize dobit će i službenu potvrdu da je riječ o Milanu Jurišiću.

Komentara 29

BL
blekso
09:07 23.03.2012.

to su oni isti što su radi svojih zasluga dobili naše putovnice?

Avatar LargoWinch
LargoWinch
09:08 23.03.2012.

\"Bio je to dobar momak\" reče Vlada Budala držeći se za stomak. Srele, može još krompirića? Može brate... Bra\'o majistore, kako kuhaš, treba te staviti na pakovanje \"Vegete\".

SI
sinaj
14:26 23.03.2012.

Pa ni drugi Srbi nisu puno bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije