Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesu li u pravu?

Objavila što joj je dečko poslao u poruci pa joj svi savjetovali: Ostavi ga!

Harriet
Foto: Twitter
1/5
23.03.2018.
u 13:19

Djevojci po imenu Harriet dečko je zamjerio kako se odijeva kada je s njim

Djevojka po imenu Harriet privukla je veliku pažnju na Twitteru nakon što je objavila prepisku sa svojim dečkom.

Dečko ju je, naime, upitao "zašto se odijeva tako (atraktivno op.a.) kad on nije s njom, a ne kada su zajedno" na što mu je ona odgovorila kako se ne odijeva da bi nekoga impresionirala.

– Jučer si sjedila u kućnom ogrtaču. Neće boljeti ako odjeneš malo ljepšu odjeću – napisao joj je te dodao kako bi se trebala ljepše odijevati kada su zajedno.

Djevojka je prepisku objavila na Twitteru uz napomenu "upozorenje djevojkama da ne nose kućni ogrtač kad on dolazi", a nakon toga je uslijedio niz komentara koje vjerojatno nije očekivala.

– Ne trebaš takvu negativnost u svome životu – jedna je osoba komentirala.

– Nađi se s njim u kućnom ogrtaču i smjesta ga ostavi – savjetovala joj je jedna djevojka.

Druga je napisala kako on 'živi u kućnom ogrtaču' te joj također poručila da ga odmah ostavi.

No, s obzirom na fotografije koje djevojka objavljuje na Twitteru, uistinu je teško povjerovati da bi joj netko prigovarao što hoda u kućnom ogrtaču jer je na većini fotografija poprilično oskudno odjevena.

Harriet
1/5

Komentara 10

DU
Deleted user
15:50 23.03.2018.

Odnos cura/dečko ili muž/žena treba biti dvosmjeran i iskren. Dečko je postavio vrlo normalno pitanje koje bi i svatko od nas da je u istoj situaciji. Da bi veza funkcionirala trebaju se jedno truditi prema drugom (uzajamno). A ako vam prioriteti nisu isti, tj ako vam partner nije prvi u prioritetima, onda ta veza nije za vas. Kao što je očigledno da je dotičnoj bitnije što će njene prijateljice ili Random muškarci, nego što misli i kako se osjeća njen partner. Dakle, osoba pati za egom i o tome što će selo misliti. A u svoja 4 zida gdje bi trebala biti najatraktivnija daje svom muškarcu ostatke. Američki filmovi nisu istina u pravom životu, u zajednici ne može biti "bros before hoes" I onda se nove generacije čude što ima toliko rastava kad su i onako svi pojedinci okrenuti prema sebi i bitno im je jedino svoje ja, a ne prema drugom ili zajednici. Iako prezirem ovakve članke, želim dati do znanja curama koje čitaju ovo debilno štivo i nalaze opravdanje u njemu.

OB
ObrenM
14:58 23.03.2018.

Koliko ima normalnih novinara u V.L.???

IP
ispeci.pa.reci
15:28 23.03.2018.

kaj je ovo o.k. casopis ili nekaj drugo? sramota, uredniku i novinaru momentalni otkaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije