Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na a4

Obitelji ne mogu stupiti u kontakt sa žrtvama autobusne nesreće: Telefoni zvone u prazno

Izvlačenje autobusa nakon nesreće u kojoj je poginulo 12 ljudi
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
08.08.2022.
u 09:25

Poljska vlada objavila je kako je za obitelji žrtava uspostavila hitnu telefonsku liniju

Obitelji Poljaka koji su na putu u Međugorje doživjeli stravičnu prometnu nesreću već danima bezuspješno pokušavaju stupiti u kontakt s najmilijima koji su na liječenju u Hrvatskoj. Kako tvrde, dežurna linija je stalno zauzeta ili pak zvoni u prazno.

Poljska vlada objavila je kako je za obitelji žrtava uspostavila hitnu telefonsku liniju.

– Jučer nismo mogli dobiti nikakvu informaciju putem dežurne linije. Tako je i danas. Ministarstvo kaže da su svi članovi obitelji stradalih već obaviješteni, ali mi o tome ne znamo ništa – požalio se jedan od članova obitelji osobe ozlijeđene u nesreći, prenosi 24ur.

– Zaposlenici veleposlanstva provode brojne aktivnosti u Zagrebu i okolici. Javljaju se i na telefone koliko mogu – ocijenio je Lukaš Jasina iz poljskog Ministarstva vanjskih poslova iz kojeg kažu da linija za pomoć radi i da problemi s pozivima nisu povezani s tehničkim problemima. 

Podsjetimo, u subotu rano ujutro autobus poljskih registarskih oznaka na putu za Međugorje izletio je s autoceste A4 u blizini Zagreba. U nesreći je smrtno stradalo 12 ljudi, teže ozlijede zadobilo je njih 19, dok ostali imaju manje ozlijede. Očevid otežava to što je tahograf potpuno uništen.

VIDEO: Teška nesreća na A4: Sletio autobus, više poginulih, veći broj teško ozlijeđenih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije