Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE U POTKROVLJU

Obitelj spremala tavan pa ih iznenadilo što su pronašli: 'Majka je plakala, nije mogla vjerovati'

tavan, potkrovlje
Pixabay
06.06.2022.
u 07:51

Kornjača zvana Manuela pripadala je danas 38-godišnjakinji koja je imala samo 8 godina kad je životinja nestala

Kada su članovi obitelji Almeida u Brazilu spremali potkrovlje svoje obiteljske kuće, naišli su na nevjerojatno otkriće. Naime, na tavanu su pronašli kornjaču koja je nestala prije 30 godina. 

Kornjača zvana Manuela pripadala je danas 38-godišnjakinji koja je imala samo 8 godina kad je životinja nestala, piše Fenix magazin

– Svi smo mislili da je kornjača pobjegla kroz otvorena vrata, no očito je uspjela dugo preživjeti na tavanu – rekla je 38-godišnja vlasnica kornjače.

Naime, crvenonoge kornjače mogu preživjeti godinama bez hrane, no s obzirom da je 30 godina jako puno, kornjača se očito hranila insektima i kukcima koje je pronašla na tavanu. 

Nathalya, kći 38-godišnjakinje, na društvenim mrežama podijelila je video u kojem se vidi trenutak kada je njezina majka pronašla svoju davno izgubljenu kornjaču.

– Moja majka je stigla do nas plačući jer nije mogla vjerovati u ono što se dogodilo. Pronašla je kornjaču koja je s 40 godina starija čak i od svoje vlasnice, i koja je konačno ponovno dio obitelji – napisala je Nathalya.

Obitelj se iznenadila i kad je doznala da je kornjača zapravo muškog roda pa su ime Manuela preimenovali u Manuel.

Komentara 9

DU
Deleted user
08:57 06.06.2022.

Znači da 30 godina nisu očistile tavan,,,svaka čast..

Avatar cuki2020
cuki2020
09:26 06.06.2022.

Provjerene vijesti, a gdje je video ili slika kornjače

Avatar Storm95.
Storm95.
10:34 06.06.2022.

Koliko su je voljeli ni na tavan nisu pogledali?! Ja sam mislila da su našli miša koji se obisija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije