Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Genijalna snimka: Pogledajte kako ovaj Bosanac objašnjava matematiku kćeri

Screenshot
31.05.2022.
u 19:51

Snimka se proširila svim društvenim mrežama te se svi dive strpljenju oca dok kćeri pokušava objasniti jednostavan matematički zadatak

Hit na internetu postao je video objavljen na TikToku, a u kojem jedan Bosanac objašnjava svojoj kćeri matematiku. 

Snimka se proširila svim društvenim mrežama te se svi dive strpljenju oca dok kćeri pokušava objasniti jednostavan matematički zadatak. 

@deni2801

 

♬ original sound - DENI2801

 

Dok otac strpljivo objašnjava zadatak, djevojčica postaje nervozna pa se u sve uključuje i žena koja je snimala (vjerojatna majka), a koja predlaže da joj ona pomogne. Međutim, djevojčica to odbija. 

Otac kćeri pokušava pomoći postaviti matematički zadatak koji je imala za zadaću, a snimka je mnoge podsjetila na školske dane dok se roditelji dive strpljenju koje ovaj muškarac ima prema svojoj kćeri. 

Komentara 19

AR
ArsenT
06:47 01.06.2022.

Ne vidim smisao. 1 .Jedva uspijevamo shvatiti kakav je zadatak pa realno ne možemo pratiti što se uopće događa 2. Nema strpljenja kod ovog oca, ako netko misli da je ovo strpljivo, onda je on za bolnicu već viđeno, ništaa novo, otac nešto pokušava, dijete je blokirano, netko sa strane pokušava pomoći...

RA
razvaljuje
17:36 01.06.2022.

Razumijem da djevojcica ne zna, ali otac zna manje od nje jer takav nacin objasnjavanja nikad nece dati pozitivne rezultate.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
05:47 01.06.2022.

Otac je malo histeričan,a mala je pametna.Iako je pod pritiskom histeričnog oca,ona razmišlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije