Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u blizini sela žakanjskih

Obitelj prijavila nestanak: Policija našla tijelo vozača prevrnutog četverocikla

Selnica: U prometnoj nesreći između četverocikla i osobnog vozila smrtno stradala jedna osoba
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
08.04.2023.
u 14:35

U karlovačkom Centru 192 doznaje se da je policija poduzetim mjerama i radnjama saznala koji je mogući smjer za vožnju sinoć odabrao stradali muškarac. Informacija se pokazala točnom, te je tamo pronađeno mrtvo tijelo 43-godišnjaka, uz prevrnuti četverocikl.

U prevrtanju četverocikla na šumskom putu Burnik u blizini Sela Žakanjskih u Karlovačkoj županiji smrtno je u petak stradao 43-godišnjak, a to se ustanovilo u subotu, nakon što je obitelj prijavila njegov nestanak, izvijestila je karlovačka Policijska uprava. U karlovačkom Centru 192 doznaje se da je policija poduzetim mjerama i radnjama saznala koji je mogući smjer za vožnju sinoć odabrao stradali muškarac.

Informacija se pokazala točnom, te je tamo pronađeno mrtvo tijelo 43-godišnjaka, uz prevrnuti četverocikl. Očevidom u predjelu Burnik u Općini Žakanje ustanovljeno je kako je dan ranije došlo do nesretnog slučaja, a o tome će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće.

VIDEO: Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali kod Makarske, tri osobe su ozlijeđene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije