Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA

Obilježeno 20 godina HDZ-a Korenica

korenica
Dražen Prša/VLM
19.03.2010.
u 08:38

- Ušli smo u zgradu općine ne znajući hoćemo li iz nje izaći živi. Sad smo tu i obilježavamo 20 godina našega rada - rekao je prvi predsjednik HDZ-a za ondašnju općinu Plitvička Jezera Mile Čančar.

U Korenici je uz nazočnost brojnih gostiju iz Gospića i Otočca te koalicijskih partnera obilježana 20. godišnjica osnutka HDZ-a.

Nazočnima se obratio prvi predsjednik HDZ-a za ondašnju općinu Plitvička Jezera Mile Čančar, kazavši da je u ondašnjim teškim vremenima, 18. ožujka 1990. godine, u dvorištu crkve u Vagancu održana osnivačka skupština HDZ-a.

- Trebalo je puno hrabrosti i odvažnosti da se na ovom području osnuje naša stranka. Moram se i ovom prilikom zahvaliti ondašnjem predsjedniku skupštine općine Korenica, gospodinu Radi Stankoviću, koji je imao dovoljno hrabrosti i ljudskosti da prisustvuje našoj skupštini. Cilj nam je bio Hrvatska kao samostalna i suverena država i u tome smo uspjeli. Moram napomenuti da je na prvim višestranačkim izborima naša stranka uspjela ući u skupštinu i vijeća ondašnje općine. Ušli smo u zgradu općine ne znajući hoćemo li iz nje izaći živi. Sad smo tu i obilježavamo 20 godina našega rada - rekao je Čančar.

Ključne riječi

Komentara 1

PG
praseca gripa
22:03 19.03.2010.

Iskrene cestitke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije