Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDE ZA PROMETNU

Obijesni vozač BMW-a i nakon nesreće divlja

prometna (1)
Foto: Pixsell
1/3
25.05.2011.
u 23:40

Prometno vještačenje i svjedočenja očevidaca pokazat će da je Begić taj koji je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu vozeći BMW najmanje 67 kilometara na sat

Nakon stravične nesreće na križanju kod zagrebačke trešnjevačke tržnice uoči Svih svetih 2006. kada je na zebri pregažena Ivana Nekić (25), a četvero pješaka teško ozlijeđeno, policija je poslije prvog očevida tvrdila da je krivac za nesreću vozač golfa Danijel Palić, a ne mladi vozač BMW-a Vinko Begić.

No, tijekom istrage i suđenja dogodio se obrat. Prometno vještačenje i svjedočenja očevidaca pokazat će da je Begić taj koji je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu vozeći BMW najmanje 67 kilometara na sat i koji je pokosio pješake.

Također, sud je ustanovio da je i Palić (44) kriv za nesreću jer je, vozeći se Golfom Ozaljskom prema istoku, nepropisno skretao ulijevo u Krapinsku te se sudario s BMW-om, koji je vozio Ozaljskom prema zapadu i koji je križanje prošao kad mu je bilo upaljeno crveno svjetlo.

Kakve su zatvorske kazne izrečene dvojici vozača te je li nakon nesreće mladi vozač BMW- a Vinko Begić (24) izvukao pouku i shvatio štetnost svog ponašanja za upravljačem ili je i dalje nastavio kršiti prometne propise vozeći prebrzo? Jesu li se vozači pokajali u sudnici i kako su se branili? O svemu tome čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Komentara 19

OB
-obrisani-
23:52 25.05.2011.

Eh ... da anm sudstvo nije u banani kao što je ... pa da je begić popio par godina zatvora ...

AU
autoritet
23:55 25.05.2011.

Ništa me ne čudi u kojoj i \"ugledni\" političar Radimir Čačić ubija dvoje ljudi automobilom i nastavlja s pametovanjem kao da se ništa nije dogodilo.

BI
bilikamen
23:51 25.05.2011.

E moj Bjeli Zagreb grad, na što si spao dok po tebi Begići divljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije