Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez!

Obećala joj novac iz mirovinskog fonda i nestala sa 3400 kuna

'unutrasnja....zgb-02.07.2001. ilustracija za besplatno telefoniranje  snimio boris scitar'
''
17.10.2011.
u 14:37

Prevarantica ima četrdesetak godina, visoka je oko 150 centimetara, tamnije je puti i slabije tjelesne građe, opisuju u PU međimurskoj i pozivaju na oprez

Prevarantica koja se lažno predstavlja da radi za mirovinsko osiguranje uzela je starici iz Nedelišća 3400 kuna!

– Nazvala ju je na kućni telefon i predstavila se kao djelatnica osiguranja. Rekla joj je da ima pravo na povrat novca iz fonda, ali prije toga mora platiti PDV – kaže glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić. Dogovorile su se da je posjeti kod kuće. Nije prošlo ni pola sata, a prevarantica je već bila na vratima. Pokupila je 3400 kuna i otišla, obećavši da će novac iz "fonda" donijeti idući dan.

Od tada je prošlo već pet dana, a novca nema. Slučaj je policiji prijavio unuk prevarene 83-godišnje mještanke Nedelišća. Prevarantica ima četrdesetak godina, visoka je oko 150 centimetara, tamnije je puti i slabije tjelesne građe, opisuju u PU međimurskoj i pozivaju građane na oprez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije