Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ribar ugledao tijelo

Detalji ubojstva: Lana je izudarana, davljena i bačena u rijeku

Policija BiH
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.10.2019.
u 14:20

Bačena je u rijeku Studenčicu u mjestu Studenci na skrovitom mjestu, točno ispod vijadukta autoputa.

U gradskoj mrtvačnici Bijeli Brijeg u Mostaru završena je obdukcija tijela tragično stradale Lane Bijedić. Prema preliminarnim neslužbenim informacijama bliskim istrazi, djevojka je zadobila više udaraca u glavu te su pronađeni i tragovi davljenja, prenosi Vecernji.ba.

Nakon toga je bačena u rijeku Studenčicu u mjestu Studenci na skrovitom mjestu, točno ispod vijadukta autoputa, piše Avaz. 

Pripadnici MUP-a Zapadnohercegovačke županije i dalje osiguravaju mjesto zločina, a istražitelji još češljaju teren.

Podsjetimo, tijelo je u mjestu Studenci pored Ljubuškog u rijeci Studenčici ugledao ribar. On je obavijestio policiju, a nastradalu su iz rijeke izvukli pripadnici Gorske službe spašavanje iz Ljubuškog i Čitluka. Za sada nema nikakvih tragova koji bi mogli dovesti do ubojice.

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrza
15:34 08.10.2019.

U pitanju je ljubav i mržnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije