Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRALI NAVODE MEDIJA

Obitelj ubijene djevojke: 'Lana nije praunuka Džemala Bijedića'

bosanska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
08.10.2019.
u 10:19

"Čitava naša obitelj je pogođena ovom stravičnom tragedijom, ne možemo vjerovati šta se dogodilo", kazao je jedan od članova rodbine.

Obitelj Lane Bijedić, čije je tijelo pronađeno u nedjelju navečer u rijeci Studenčici pokraj Ljubuškog, demantirala je navode medija da je je ubijena djevojka praunuka poznatog BiH političara Džemala Bijedića.

"Čitava naša obitelj je pogođena ovom stravičnom tragedijom, ne možemo vjerovati šta se dogodilo. S druge strane, ogorčeni smo na medije koji kite na ovako ružan način. Lana nije praunuka Džemala, već Nurudina Bijedića. Salko i Džemal Bijedić su od dva brata djeca. Salko je imao, između ostalog, sina Nurudina, a Nurudinova kćerka je Nina, majka nastradale Lane" - kazao je za Oslobođenje Džemal Bijedić, unuk poznatog političara Džemala Bijedića.

Podsjetimo, beživotno tijelo 19-godišnjakinje u rijeci je uočio ribar, koji je odmah o tome obavijestio policiju. Iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije službeno je potvrđeno da je preminula nasilnom smrću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije