Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZELA OD BELJAKA

Obavljena primopredaja vlasti u Samoboru: Petra Škrobot službeno gradonačelnica

Samobor: Petra Škrobot preuzela dužnost od bivšeg gradonačelnika Kreše Beljaka
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
07.06.2021.
u 17:21

Primopredaja je, kažu u Gradu, prošla u ugodnom ozračju kako i priliči gradu kao što je Samobor

Službenom primopredajom izvršnih ovlasti gradonačelnika Grada Samobora, održanom u ponedjeljak ujutro u prostorijama Gradske vijećnice, Petra Škrobot stupila je na dužnost samoborske gradonačelnice.

U postupku primopredaje dosadašnji gradonačelnik Krešo Beljak uručio je novoizabranoj gradonačelnici pisano izvješće o obavljanju poslova koje sadrži informacije o započetim i planiranim projektima i aktivnostima te o preuzetim obvezama Grada Samobora.

VIDEO: VEČERNJI TV Petra Škrobot o planovima za Samobor

Petra Škrobot iz stranke Fokus u drugom je krugu izbora pobijedila kandidata koalicije stranaka HSS-a i SDP-a Željka Staneca te tako postala prva samoborska gradonačelnica. Na funkciju njezina zamjenika izabran je Petar Burić.

Primopredaja je, kažu u Gradu, prošla u ugodnom ozračju kako i priliči gradu kao što je Samobor.

Gradonačelnica Petra Škrobot zahvalila je bivšem gradonačelniku i njegovim suradnicima na suradnji oko primopredaje vlasti te, kao i Krešo Beljak, izrazila nadu u korektnu suradnju u idućem razdoblju.

Posebno će biti važna suradnja stranaka u Gradskom vijeću, koju gradonačelnica želi zasnivati na projektnoj suradnji, temeljenoj na projektima i programima od vitalnog značaja za Samobor i njegove građane.

VIDEO Samobor: Petra Škrobot preuzela dužnost od bivšeg gradonačelnika Kreše Beljaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije