Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo za odlikaše

Obame u Bijeloj kući u mini pivovari proizvode domaće pivo

obama pivo
Reuters/PIXSELL
16.08.2012.
u 07:55

Pivo po tradicionalnoj recepturi pripravljaju kuhari zaposleni u Bijeloj kući, a med koji se dodaje pivu proizveden je u košnicama koje prva dama SAD-a drži na južnom travnjaku vrta Bijele kuće

Poznato je kako američki predsjednik Barack Obama voli popiti kriglu hladnog piva, a tijekom predsjedničke kampanje javnost je saznala da postoji pivo koje se proizvodi u washingtonskoj Aveniji Pennsylvania na kućnom broju 1600, odnosno da predsjednik u Bijeloj kući ima mini pivovaru.

Predsjednikovo pivo zove se White House Honey Ale, a čini se kako je postalo normalno da Michelle i Barack Obama sa sobom na put ponesu nekoliko boca domaćeg piva.

Naravno, predsjednik i njegova supruga mogu birati između tamne i svijetle verzije piva koje po tradicionalnoj recepturi pripravljaju kuhari zaposleni u Bijeloj kući, donosi Reuters, a med koji se stavlja u pivo proizveden je u košnicama koje prva dama SAD-a drži na južnom travnjaku vrta Bijele kuće.

Američki porezni obveznici ne izdvajaju novac za ovaj predsjednikov gušt jer, kako tvrde iz Bijele kuće, Obame sami plaćaju troškove opremanja pivovare i proizvodnje piva.

Komentara 8

TO
Toni50
09:49 16.08.2012.

Obame u Bijeloj kući u mini pivovari proizvode domaće pivo, dok luk i rajčicu kupuju na Dolcu... Engleska kraljica ima kompletno Bio sve iz vlastitog vrta samo specijalno za njiohovu ishranu ...

RO
rowokopach
10:39 16.08.2012.

@Toni50 hahahahaha.

Avatar nekakav
nekakav
19:21 16.08.2012.

koga briga što ovaj pripadnik manjine pije?! pa zašto ne pišu o tome što i kolko pije predsjednik tadžikistana, venezuele, burkine faso, hrvatske, republike srpske, čilea, namibije, mongolije, sulawesija, i tako dalje?! zar su ti predsjednici manje zanimljivi javnosti? ili ovaj kriminalac ztavređuje svakog dana da se pipe o njemu? osim nobelovom nagradom za mir, kao jedan od većij vojskovođa, nije se ničime drugim proslavio. zamislite da je dobio nagradu za nuklearnu tehnologiju... vjerojatno bi kansije atomsku bombu bacio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije