Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izraelski mediji

'Obama s Netanyahuom dogovorio detaljan plan napada na Iran'

Mahmoud Ahmadinejad
AFP/Pixsell
29.07.2012.
u 20:14

Tekst je objavljen u vrijeme kada u posjet Izraelu dolazi Obamin protukandidat na predsjedničkim izborima republikanac Mitt Romney.

Savjetnik za nacionalnu sigurnost predsjednika SAD-a Baracka Obame obavijestio je izraelskog premijera Benjamina Netanyahua o američkom planu napada na Iran u slučaju da se diplomacijom ne postigne prekid nuklearnog programa te zemlje, piše u nedjeljnom izdanju izraelski list Haaretz.

List navodi da je američki savjetnik Thomas Donilon opisao plan napada u razgovoru s Netanyahuom. Tajni sastanak bio je do sada najozbiljniji pokušaj SAD-a u uvjeravanju Izraela da ne smiju sami udariti na Iran, piše Haaretz.

Tekst je objavljen u vrijeme kada u posjet Izraelu dolazi Obamin protukandidat na predsjedničkim izborima republikanac Mitt Romney.

Komentara 120

OB
-obrisani-
20:58 29.07.2012.

Jedna "bombica" na pravo mjesto, mogla bi izbaviti svijet iz ropstva belosvetskim probisvetima

CR
crocro
20:30 29.07.2012.

Svaka reakcija na prkošenje Irana je vjerojatno zakašnjela i mislim da je oružje već negdje pospremljeno na sigurno mjesto

PA
Pasdaran
08:47 31.07.2012.

Rea, Iran nije Saudijska Arabija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije