Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Obama namjerava "završiti posao" u Afganistanu

obama
afp
24.11.2009.
u 20:29

Američka TV mreža CBS objavila je utorak da Obama ima rezerviran udarni večernji termin 1. prosinca za televizijsko obraćanje naciji, u kojem bi trebao objaviti odluku o Afganistanu.

Američki predsjednik Barack Obama izjavio je u utorak da namjerava "završiti posao" u Afganistanu, te najavio da će idućega tjedna objaviti novu američku strategiju u osmogodišnjem ratu u toj zemlji, koja će prema najavama iz izvora administracije uključivati slanje više od 30.000 dodatnih američkih vojnika.

Obama je u ponedjeljak navečer održao svoj deveti sastanak ratnog vijeća, s kojim su zaključene dvomjesečne konzultacije oko daljnjih koraka u Afganistanu, a Bijela kuća je najavila objavu odluke u roku od "nekoliko dana".

Američka TV mreža CBS objavila je utorak da Obama ima rezerviran udarni večernji termin 1. prosinca za televizijsko obraćanje naciji, u kojem bi trebao objaviti odluku o Afganistanu.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar miletiml
miletiml
22:36 24.11.2009.

hahahahah koji su to kreteni, al tu smrdi nesto takva tehnika naoruzanje skolovani kadar, a oni ratuju tako dugo, nesto tu smrdi samo mi se cini da ce od ti novih 30 tisuca 20 doci nazad u vrecama jer po svemu ovome oni namjerno salju mlade vojnike da ginu nesto tu smrdi

OB
-obrisani-
23:49 24.11.2009.

Vidi apsurda, napadaju se i unistavaju drzave jer im se treba uvesti neka demokratija... prije su to radili isto, samo pod rijec \"civilizacija\" ...

MM
Mladen Miletić
21:20 24.11.2009.

Vuk dlaku mjenja, sada je crna; ali čud se ne mjenja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije