Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjetljiv sastanak

Obama i Netanyahu sastaju se u Bijeloj kući

obama
Reuters
06.07.2010.
u 09:25

Sastanak će se održati u osjetljivom trenutku za Obaminu administraciju i njezine napore za postizanje mira na Bliskom istoku.

Američki predsjednik Barack Obama danas će u Bijeloj kući održati sastanak s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom, od kojeg se očekuje da označi poboljšanje američko-izraelskih odnosa i mogući iskorak prema izravnim izraelsko-palestinskim pregovorima, prenosi Radio Slobodna Europa (RFE).

Sastanak će se održati u osjetljivom trenutku za Obaminu administraciju i njezine napore za postizanje mira na Bliskom istoku. Zahlađenje odnosa s Izraelom oporbeni republikanci u kampanji za kongresne izbore u studenome koriste kao dokaz neuspješnosti Obamine vanjske politike.

Za svibanj zakazani Netanyahuov posjet Washingtonu otkazan je nakon što su izraelski komandosi ubili devet osoba na turskom brodu s humanitarnom pomoći za Gazu, podsjeća RFE. 

Komentara 4

Avatar Sidewinder
Sidewinder
18:28 06.07.2010.

Ovom Obami bi trebalo promijenit pelene...

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:24 06.07.2010.

Zivjela Demokracija ha ha ha ha ha ha ha aha !

OB
-obrisani-
14:50 06.07.2010.

Napori za postizanje mira, pa Nobelovu je več dobio, kuda se gura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije