Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diana Gluhak Spajić

Nutricionistica o prehrani u školama: Djecu diskriminiramo hranom. To mora stati!

02.03.2023.
u 16:52

Djeca na satu uče što je zdrava prehrana i zdravi tanjur pa se spuste u blagovaonicu na hrenovku i bijeli kruh. Zbunjujemo ih i šaljemo im poruku da nismo dosljedni

Komentara 4

BE
Berri
19:18 02.03.2023.

Učenike već 50 godina diskriminiramo na način da imaju samo 2 sata tjelesnog tjedno! I nitko se zbog toga od pedagoga i psihologa previše ne uzbuđuje, a sada je odjednom hot-dog nacionalni problem?

BE
Berri
19:14 02.03.2023.

Djeca na satu uče da treba svakodnevno vježbati, a onda im u tjedni raspored stavimo dva sata tjelesnog??? Zbunjujemo ih i šaljemo im poruku da nismo dosljedni.

VI
vidum
05:54 03.03.2023.

Sigurno da ih diskriminiramo hranom. Debelu dicu valja pošteno nahranit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije