Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatna akcija

Nutricionisti savjetuju kako ljeti podnositi vrućine i smršavjeti

Osijek kupanje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
08.08.2013.
u 07:51

Uz naše su planove prehrane Osječani lani izgubili 820,7 kilograma, ponosni su u Balansu.

Koja je hrana najbolja za ljeto i možemo li učiniti nešto da se ljeti osjećamo bolje i lakše podnosimo vrućine, pa i smršavimo? Pitanja su to na koja odgovaraju u osječkom Nutricionističkom savjetovalištu Balans.

Nutricionisti udruge Balans besplatno određuju sastav tjelesne mase i savjetuju Osječane o pravilnoj prehrani. Akcija traje od 6. do 21. kolovoza.

- Osim besplatnih savjeta, možete zatražiti izradu individualnih planova prehrane po povoljnim cijenama. Uz naše su planove prehrane Osječani lani izgubili 820,7 kilograma – ponosni su u Balansu.

Savjetovalište je na Šetalištu Petra Preradovića 7, u ambulanti dr. Hečimović. Vrata su im otvorena parnim datumima od 14 do 19, a neparnim od 8 do 13 sati. Dolazak na savjetovanje potrebno je najaviti na broj 097 7808 943 i 091 5034 268 ili na mail nutricionizam.os@gmail.com. Više informacija može se pronaći na internetskoj adresi www.nutricionizam-balans.com.

>>Važno: Smiju li dijabetičari jesti voće?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije