Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordan odaziv

Novljani pohrlili darovati krv – prikupljeno 65 bočica

darivanje krvi
Anton Ficko/Halopix/PIXSELL
22.09.2011.
u 13:08

Milan Buneta dao je krv prvi put, Marija Butković 15., a Igor Pavelić 48. put

NOVI VINODOLSKI - Zbog rekordnog odaziva darivatelja u Novom je Vinodolskom u trećoj ovogodišnjoj akciji u organizaciji tamošnjeg Crvenog križa prikupljeno 65 doza krvi, oko 30 posto više od uobičajenih 50-ak.

K tomu se na iskazivanje humanosti na najbolji mogući način odlučilo i sedam Novljana koji do sada nisu bili članovi najbrojnije humane obitelji darivatelja krvi.

Kako bi nekome spasili život, prvi su put dali krv Zoran Ažić, Jasmina Baričević, Milan Buneta, Katarina Hojan, Zrinka Jovanović, Mirko Komadina i Jurica Svetić, a uz njih iskazali su se i osvjedočeni humanitarci, primjerice Miljenko Čargonja 120. put, Damir Zoričić 95. put, Milan Dundović 94. put, Nikola Obradović i Milivoj Šmit 91. put, Nikola Svetić 88. put, Dubravko Stošić 83. put, Ivan Lončarić i Zdenko Milat 77. put.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije