Naslovnica Vijesti Crna kronika

Novi slučaj predoziranja u Remetincu? Pretresli zatvor nakon smrti dva muškarca

U sva tri slučaja sumnjalo se na predoziranje tabletama, no u Ministarstvu pravosuđa to negiraju.
11. rujna 2019. u 22:35 1 komentara 930 prikaza
Zatvor u Remetincu
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Nakon što su dva muškarca umrla zbog predoziranja u zatvoru u Remetincu, još jedna slučaj predoziranja dogodio se prošle srijede, neslužbeno se doznaje.

Remetinec Zagrebački zatvor Incidenti u Remetincu: Zatvorenici napali pravosudne policajce i teško ih ozlijedili

Mlađa punoljetnica vratila se tada sa suda u Remetinec. Nekoliko sati kasnije bila je bez svijesti. Djevojku su hitno iz zagrebačkog zatvora Remetinec prevezli u Bolnicu za osobe lišene slobode (BOLS) u Svetošimunskoj. Liječnici su joj uspjeli spasiti život, piše 24sata

Zatvor u Remetincu | Autor : Jurica Galoić/PIXSELL Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Neslužbeno se doznaje kako je jedan od zatvorenika umro u Remetincu, a drugi u BOLS-u. Jedan od njih je s još jednim zatvorenikom u srpnju u BOLS-u sudjelovao u napadu na trećeg zatvorenika. Muškarci stari 25 i 31 godinu su napali 48-godišnjaka. Napad je bio toliko brutalan da je žrtva gotovo ostala bez oka.

Zagreb: Darko Kovačević Daruvarac stigao je u Remetinec na odsluženje kazne PRVA NOĆ U ZATVORU Daruvarac dijeli ćeliju sa cimerom

U sva tri slučaja sumnjalo se na predoziranje tabletama, no u Ministarstvu pravosuđa to negiraju.

Prema neslužbenim informacijama, nadležni su nakon smrti dvojice muškaraca digli sve pravosudne policajce na noge i krenulo se u pretragu zatvora. Tražili su drogu i tablete, a zatvori su, navodno, prepuni tableta. Od onih koje koriste ovisnici o opijatima do onih za smirenje. 

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • uvjek__buntovnik:

    Ako zatvorski cuvari obavljaju svoj posao profesionalno onda se tako nesto ne moze desiti ni pod razno. Ocigledno, izmedju zatvorenika i zatvorskih cuvara u Remetincu, razlika je samo u uniformi.