Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački zatvor

Incidenti u Remetincu: Zatvorenici napali pravosudne policajce i teško ih ozlijedili

Remetinec
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
28.06.2019.
u 22:15

Prošli tjedan jedan je zatvorenik lupao po ćeliji i galamio. Kako bi ga smirio, pravosudni policajac otvorio je vrata, no zatvorenik ga je napao

Dva incidenta dogodila su se u zagrebačkom zatvoru u Remetincu.

Prošli tjedan jedan je zatvorenik lupao po ćeliji i galamio. Kako bi ga smirio, pravosudni policajac otvorio je vrata, no zatvorenik ga je napao, pišu 24 sata.

U sukobu je policajcu pukao mišić na desnoj ruci, a do danas iz Ministarstva pravosuđa nisu podnijeli kaznenu prijavu zbog napada na pravosudnog policajca.

Drugi napad dogodio se u četvrtak nakon što je policija dovela pritvorenika. Nitko nije obavijestio pravosudne policajce da je riječ o čovjeku sa psihičkim problemima, a on ih je iz nepoznatog razloga počeo udarati rukama i nogama.

U naguravanju koje je uslijedilo jedan pravosudni policajac pao je i slomio ruku.

Komentara 24

PR
PrimoracRi
23:27 28.06.2019.

Kakvi su to drveni cajci. Pucaju ruke noge samo da se dobije kakva lovica za ozljedu Ostabite se pendreka uhvatite se lopate možda bi bilo više koristi

Avatar Ispratitelj95
Ispratitelj95
23:38 28.06.2019.

Imao sam komentar...

AN
antonelić
00:38 29.06.2019.

je li gosn. ivo ( dr.sanader ) također u remetincu ? ... da li je piškio ili kakio ? ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije