Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Novi obrat u slučaju Buntić: Sud u Ljubuškom tražio izuzeće

London: Olimpijske igre 2012, rukomet polufinale, Francuska - Hrvatska
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
27.09.2023.
u 11:28

Odluka da se pusti Buntića da se brani sa slobode, samo uz mjere opreza, naišla je na brojne kritike, pogotovo nakon što se doznalo da majka bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca radi na istom sudu

Tužiteljstvo se jučer žalilo na odluku suda u Ljubuškom da se za Denisa Buntića ne odredi pritvor, a u toj instituciji odlučili su da će tražiti izuzeće. 

"S obzirom na medijsku eksponiranost te činjenicu da je majka osumnjičenika D. B. dugogodišnja zaposlenica ovoga suda, kako bi se izbjegla svaka, makar neopravdana sumnja u objektivnost rada ove institucije, Izvanraspravno vijeće ovoga suda podnijelo je prijedlog Kantonalnom sudu Široki Brijeg za određivanje (delegaciju) drugog stvarno nadležnog suda u ovom predmetu", rekli su na sudu, prenosi Dnevni avaz.

Odluka da se pusti Buntića da se brani sa slobode, samo uz mjere opreza, naišla je na brojne kritike, pogotovo nakon što se doznalo da majka bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca radi na istom sudu. Iz Tužiteljstva ZHK jučer su naveli da su žalbu uložili zbog bitnih povreda odredaba kaznenog postupka i zbog pogrešno ili nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja.

VEZANI ČLANCI:

Klara Buntić optužila je supruga za obiteljsko nasilje, a policija je u njihovu domu našla i cijeli arsenal oružja, uključujući zolje. Žena je ispričala mučne detalje zlostavljanja, a objavila je i uznemirujuću audiosnimku na kojoj se čuju udarci, jauci i zapomaganje. "Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta", rekla je između ostalog. 

VIDEO Buntić osumnjičen za obiteljsko nasilje 


Komentara 6

ĆI
Ćirosine
12:27 27.09.2023.

Ja sam nažalost slušao snimak,on krkan a ona sponza ga uhvatila u zamku,molim ne komentirati bez podrobnog slušanja.Ona priča puno gluposti kao npr.dijete je cekalo 3 sata pa posli govori po ure a on je cilo vrime stisaje da nebudi dijete i da ide iz kuće.Uglavnom razveo se od žene i doveo ovu nakaradu,zaslužio je zatvor.Podrobno slušati sve i zaključivati.

ZL
Zlatarkongozambija
13:29 27.09.2023.

Žena je sve sama režirala. Postavila scenografiju, odnosno mobitel koji je snimao zvuk. Podsticala ga vrišteći, a sve u blizini djeteta. On je smiruje govoreći da dijete spava, pa tko te tuče i sl. Ona nezaustavljivo galami. Meni djeluje da ona njega verbalno zlostavlja. Koji je razlog, ne znam. Možda imovina. Nedostatak ljubavi. Sebičnost i egocentrizam

LO
Lolita3
13:30 27.09.2023.

Dečki, potjerajte svoje supruge i samo navalite na sponzoruše - evo kakav divan život vas čeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije